Immigration to the Netherlands expats

Expats Immigratie advocaten Rotterdam

-

Expats, Asiel en migratie advocaten Rotterdam

Ahmadiniaz Law Firm is een advocatenkantoor in Nederland en gevestigd in Rotterdam.

Het is opgericht door Hossein Ahmadiniaz. De heer Hossein is sinds 2007 beëdigd tot advocaat. Zijn specialisaties zijn onder andere:

het bestuursrecht,
Internationaal recht,
Europees recht,
Mensenrechten,
het Civiel recht,
Asiel-en migratierecht.

Verder neemt de heer Hossein deel aan de diverse stichtingen, hierbij gedacht kan worden aan twee internationale stichtingen, genaamd 'Lawyers for Lawyers'. Deze stichting is gevestigd in Amsterdam en ondersteunt advocaten over de hele wereld.

De andere stichting genaamd 'Artikel 18'. Deze stichting is gevestigd in London en ondersteunt christelijke mensen over de hele wereld.

Daarnaast is de heer Hossein lid van de IBA (Internationaal Bar Association).

Bij Ahmadiniaz Law Firm kunt u specialistische kennis verwachte inzake uiteenlopende rechtsgebieden. Ons kantoor staat zowel particuliere cliënten, als zakelijk cliënten bij. Wij zijn bereid en in staat om voor u te procederen. Dit doen wij zowel op Nationaal als Europees niveau.

Juridische advies, Beroepsprocedures voor de rechtbanken,
Verblijfsvergunning aanvragen, Visum aanvragen, Administratieve werkzaamheden.

Aangezien wij ons jarenlang met uitsluitend migratie rechtelijke vraagstukken hebben beziggehouden kennen wij alle ins en outs van dit rechtsgebied. Uw zaak is van groot belang voor ons.


Bijna 20 jaar jaar ervaring

500+ positieve afgeronde zaken

Onze diensten

EU-Burger
Voor mensen met een nationaliteit van een EU land of Zwitserland, is een rechtmatig verblijf in Nederland of werkvergunning niet nodig om in Nederland te komen wonen en werken.

Door de EU-regels kunt u uw familieleden laten herenigen.

Gezinsmigratie
Het is mogelijk voor Nederlanders of houders van een rechtmatig verblijf in Nederland een niet tijdelijk verblijfsdoel hun buitenlandse partner (gehuwd of ongehuwd) naar Nederland te halen.

Chavez-arrest
Wilt u naar Nederland reizen en het verblijfsrecht krijgen doordat u een Nederlandse kind heeft of een kind met EU, EER, Zwitserland nationaliteit.

We zijn er voor om u te helpen.

Kennismigranten
Het Nederlandse vreemdelingenbeleid maakt het bedrijfsleven mogelijk om snel en efficiënt een kennismigrant van buiten de EU aan te werven.

Asiel -en vluchteling
Het is mogelijk om asiel aan te vragen in Nederland of in andere EU-lidstaten als u bent gevlucht uit het land van uw herkomst en het risico loopt op gevaar.

Kort verblijf
Wilt u in Nederland verblijven voor een korte periode van drie maanden? Dan vraagt u een kort verblijf aan. Dit wordt ook wel eens het toeristenvisum of Schengenvisum genoemd.

Naturalisatie
Wilt u de Nederlandse nationaliteit aanvragen door naturalisatie?

Dat is mogelijk bij onze expert collega's!

Studeren
Wilt u op een van de beste onderwijsinstellingen in Nederland of andere EU-lidstaten of Verenigde koninkrijk blijven studeren?

U kunt de aanvraag heel eenvoudig bij ons indienen.

Administratieve werkzaamheden
Heeft u belasting zaken, of vragen die met belastingdienst te maken heeft?

Wilt u een BSN, BRP, een bankrekening, DigiD, registratie bij de openbare lichamen etc.. aanvragen.

Daar zijn we voor om u te kunnen helpen.

Beste juridische advies
Bij ons kunt u terecht voor al uw migratierechtelijke vragen en problemen.

Wilt u meer informaties krijgen?

Neem gerust contact met ons op.

Marktleider
We zijn al jaren actief in ons advocatenvak en zijn al die tijd marktleider gebleven. Het is voor ons een principekwestie dat we onze opgedane ervaring delen.

Kwaliteitsgarantie
We doen alles zo grondig mogelijk, van begin tot eind.

Hoge verwachtingen
Richt u op het beste en samen kunnen we dit bereiken. Dat is ons motto en onze ervaring. We zullen er alles aan doen om te zorgen dat u uw meest uitdagende doelen kunt realiseren.


Eerste stap!

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Leg uw vraag of probleem aan ons voor dan gaan we aan de slag hoe uw probleem kwalitatief opgelost wordt door onze juridische adviezen.

Citaten van Cliënten

“Ik had een immigratie zaak binnen gezinshereniging, via via, door een van mijn vrienden kwam ik in dit advocatenkantoor tegen. Ik kreeg goede tips waardoor mijn zaak gelukkig is opgelost en mijn vrouw naar Nederland gehaald.”

Ali Keyani Moghadam
“De service is vriendelijk en de resultaten zijn altijd van de hoogste kwaliteit, door dit advocatenkantoor heb ik mijn vrouw naar Nederland kunnen halen. Ik raad hier aan iedereen die Immigratie zaken heeft.”

Ali Mahmoudi
“Ik ben zeer tevreden dat mijn zaak succesvol is afgerond.”

Morteza Shahnouri
“Dit is het beste advocatenkantoor waar ik altijd het best adviezen van heb gerkregen. Door dit advocatenkantoor heb ik mijn zaak gewonnen. Ik beveel het aan bij al mijn vrienden en collega's.”

Mohsen Weismoradi

Indien u vragen heeft, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.
Wij helpen u graag!


Adres
Boompjes 40, 3011XB, Rotterdam, Nederlan

contact
+31(0)645819117

+31(0)645802251

Info@anlaw.nl

Meld nieuws