E-commerce MKB webdiensten

e Commerce MKB webdiensten

-


iZiWEB webdiensten is een top-deskundige en zeer betrouwbare online e-Commerce partner.

iZiWEB netwerkborrel
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we binnenkort ons 5-jarig jubileum vieren en dat we dit graag samen met u willen vieren tijdens onze netwerkborrel. We willen deze gelegenheid aangrijpen om onze waardering uit te spreken voor de steun van onze klanten en partners.

De netwerkborrel vindt plaats op 26 mei 2023 van 18:30 tot 22:00 op de 23e etage van de Millenium tower in Rotterdam. We zullen zorgen voor hapjes en drankjes en er is voldoende gelegenheid om te netwerken met andere gasten.

Tijdens de netwerkborrel zullen we kort stilstaan bij ons vijfjarig bestaan en de hoogtepunten van de afgelopen jaren met u delen. Ook zullen we u informeren over onze toekomstplannen en hoe we van plan zijn om onze diensten nog verder te verbeteren.

We vinden het belangrijk om onze klanten en partners beter te leren kennen en we hopen dat deze netwerkborrel een gelegenheid biedt om nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te versterken.

Mocht u geïnteresseerd zijn om de netwerkborrel bij te wonen, dan kunt u zich gratis aanmelden door dit formulier in te vullen Www.iziweb.nl/evenement/. Graag ontvangen wij uw aanmelding voor 1 mei 2023. Wij hopen u te mogen verwelkomen op onze jubileum netwerkborrel en kijken uit naar een gezellige en succesvolle avond.Gespecialiseerd in website development, content management, online marketing en social media marketing voor het MKB. Wij spreken heldere taal en werken aan jouw online rendement.


iZiWEB MKB webdiensten
Rivium Boulevard 156
2909LK Capelle aan den IJssel

06 83 10 29 37
info@iziweb.nl
www.iziweb.nl

Contact
Webdiensten
Online marketing
Tarieven
Over ons


Volg ons op social media
iZiWEB levert fantastische websites en dat geldt dus ook voor complexe maatwerk

o.a. voor het MKB op maat ingebouwde webdiensten zoals formulieren en voor administratieve oplossingen!

Meld nieuws