Vitaliteitsbeleid vemindert ziekteverzuim

Vitaliteitsbeleid meer productieve energie

-

Vitaliteitsbeleid als basis voor positieve energie


Vitaliteit bestaat uit meer dan sporten en gezond eten. In het vitaliteitsbeleid komen ook zaken aan de orde als ontspanning en veerkracht. Duurzame inzetbaarheid staat hoog op de bedrijfsagenda. Echter in het post corona tijdperk ervaart ruim 30% van Nederlanders stress. 1 op 20 medewerkers valt uit door burnout klachten volgens CBS/TNO onderzoek. Goed vitaliteitsbeleid is de basis om hieraan te werken voor uw personeel.

Vitale medewerkers zijn in staat om goed te blijven presteren onder druk. Dat goed vitaliteitsbeleid belangrijk is blijkt wel uit het volgende:

Langdurig verzuim komt voor 70% uit mentale klachten: hoge werkdruk, werkstress en langdurige disbalans in werk-privé situatie.
Dit leidt voor werkgevers tot productieverlies en hogere verzuim- en gezondheidskosten.
Vitalere medewerkers zijn 18% productiever!Burnout voorkomen door ontspanning
Burnout voorkomen is uiteraard altijd beter dan genezen. Als een medewerker uitvalt met burnout klachten zorgt dat uiteraard voor flinke kosten én nóg hogere werkdruk bij overblijvende collega’s. Een burnout voorkomen is uiteraard essentieel. Onze massagestoelen bieden even ontspanning voor medewerkers in de hectische werkdag.Naast burnout voorkomen
helpt onze massagestoel ook bij:

Verminderd nek- schouder- en rugklachten bij een kantoorbaan
Verbeteren bloedsomloop van benen voor medewerkers die veel staan
Werkdruk & stress gevoel wegnemen
Bloedsomloop verbeteren waardoor medewerkers weer energie krijgen
Aandacht & waardering voor uw medewerkers

Kortom, een praktische invulling van vitaliteitsbeleid. Onze massagestoelen geven volwaardige massage welke te vergelijken is met massage van een echte masseur.Mooi voorbeeld en aan te bevelen professionele massagestoel uit ons programma.

Relaxclusief N1500

Relaxclusief is dé massagestoel voor professioneel gebruik. Op kantoor, in de sportschool, in de kantine misstaat dit TOP model zeker niet. De makkelijke bediening zorgt ervoor dat iedereen in enkele tellen rust ervaart. Daarnaast heeft deze professionele massagestoel geen voetmassage deel, zodat de schoenen ook niet uit hoeven en stoel ook lang netjes blijft. De handmatige modus zorgt er ook voor dat de stoel helemaal naar eigen wens ingesteld kan worden.

De Relaxclusief N1500 professionele massagestoel is volledig verstelbaar met 11 schouderposities, 2 zwaartekrachtposities, 5 snelheidsniveaus, 6 automatische tijdinstellingen, 3 selecteerbare rolbewegingen (volledig lichaam/bovenlichaam/vast punt) en 3 luchtdrukintensiteiten. Daarnaast is de luchtdruk op de armen en benen apart in te stellen.
Onze gegevens:

website: Ervaarrust.nl

Bredaseweg 185
4872LA Etten-Leur
0765083415
info@ervaarrust.nl

KvK nummer: 88994384
BTW nummer: NL003132042B89

Adres showroom
Leeghwaterstraat 69
3364 AE Sliedrecht

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 12:00-17:00

Maak een afspraak met onze adviseur

Meld nieuws