Rotterdamse ondernemersprijs

Rotterdamse ondernemersprijs

-


Dit zijn de genomineerden!de genomineerden van de Rotterdamse Ondernemersprijs en de Nieuwe Helden Prijs.
Alphatron Medical, Hell's Kitchen en Houweling International zijn de drie genomineerden voor de Rotterdamse Ondernemersprijs 2023.

Dat is woensdag officieel bekendgemaakt tijdens een lunch op het Rotterdamse Stadhuis.

Wethouder Simons ontving de drie genomineerde bedrijven en de genomineerden voor de Nieuwe Heldenprijs. De uitreiking van beide prijzen vindt plaats op dinsdag 6 juni tijdens een feestelijke avond bij CarPort Rotterdam.

De Rotterdamse Ondernemersprijs is dé award voor ondernemerschap in de metropool Rotterdam. In 2022 won Van Gelder Groente & Fruit deze prestigieuze prijs.Naast de Rotterdamse Ondernemersprijs wordt op 6 juni ook de Nieuwe Heldenprijs uitgereikt. Een initiatief van VNO-NCW Rotterdam. Nieuwe Helden zijn de versnellers en vernieuwers van deze tijd. De drie genomineerden voor De Nieuwe Heldenprijs 2023 zijn Hardt Hyperloop, Reefy en iKapitein uit Rotterdam. Zij onderscheiden zich door hun hoge ambities.

Lees meer over de portretten van de genomineerden op onze website en volg ons op LinkedIn.

De Rotterdamse Ondernemersprijs wordt dit jaar voor de 38e keer uitgereikt. Eerdere winnaars waren onder meer topbedrijven als Hello Print, Tchai International, Coolblue, Schmidt Zeevis en Quooker.

Met vriendelijke groet,
namens bestuur Rotterdamse Ondernemersprijs,

Ellen van Dam
Voorzitter


Facebook
Twitter
Website
Email
LinkedIn
YouTube

van beek communicatie Randstad Nieuws

Meld nieuws