Hoogste gekwalificeerde Nederlandse taalinstelling

Hoogste gecertificeerde Nederlands Taalonderwijs

-

Behorend bij de Hoogste gecertificeerde Nederlandse Taal instellingen.
Voor statushouders inburgeren.
Voor maatwerk van Taalles op het werk.
Voor expats en cursussen voor verbeteren van de algemene taalkennis en ontwikkeling.


Echt Nederlands heeft vacatures NT2
met hoofdvestiging in Den Haag en diverse neven vestigingen in de Randstad en overige regio's Nederland

U kunt ook via meld nieuwsreageren.

Om succesvol mee te doen in de maatschappij is het belangrijk om de Nederlandse taal te beheersen en te weten hoe de Nederlandse samenleving is georganiseerd. Wij verzorgen een breed pakket cursussen en trainingen voor zowel oud- als nieuwkomers voor het leren en praktisch toepassen van de Nederlandse taal, waaronder inburgeringscursussen, staatsexamentrajecten, alfabetiseringscursussen en taaltrainingen voor bedrijven en gemeenten.

Wij combineren het leren van de Nederlandse taal met het leren van praktische vaardigheden, individuele begeleiding en maatschappelijke oriëntatie. Na afloop van een taaltraject kun je met meer vaardigheden en zelfvertrouwen deelnemen aan de samenleving. Je kan, communiceren over onderwerpen die jij belangrijk vindt en, afhankelijk van het niveau waarop je start, zelfstandig dingen ondernemen zoals de dokter bezoeken, boodschappen doen, een studie volgen en werk zoeken.

Kortom: je leert alles wat je nodig hebt om je weg te vinden binnen de Nederlandse samenleving en een stap dichter bij jouw ambities te komen.

Onze kracht
Bij ons heerst een informele, warme sfeer. Maatschappelijke betrokkenheid, een positieve benadering en persoonlijke aandacht voor onze cursisten vinden wij belangrijk. Gecombineerd met de hoge kwaliteit van onze taalcursussen, vinden cursisten bij ons een uitstekende basis voor het nastreven van persoonlijke leerdoelen. Tijdens de intake herkennen we de potentie in cursisten, maken we afspraken over een taaltraject op maat en stellen we samen doelen. Tijdens het traject werkt de cursist met een leerportfolio voor buitenschools leren en participeren. We bevorderen zelfvertrouwen, stimuleren zelfredzaamheid en motiveren en ondersteunen cursisten richting opleiding en (vrijwilligers)werk.

Het bestuur en management van Echt Nederlands heeft ruim 15 jaar ervaring met maatschappelijke begeleiding en het bieden van taalonderwijs aan nieuwkomers en anderen met een taalbehoefte. Zij stonden zelf jarenlang als NT2 docenten voor de klas. Met die achtergrond geven wij al vanaf de oprichting van Echt Nederlands veel zorg en aandacht aan de kwaliteit van onze cursussen en de professionele ontwikkeling van ons personeel. Onze lesgroepen bestaan uit maximaal 15 cursisten en worden verzorgd door gecertificeerde professionals met ruime ervaring. Zo zorgen we ervoor dat cursisten de juiste aandacht en begeleiding krijgen.

Dat zien we terug. We hebben een 4-sterren waardering van Blik op Werk en onze cursisten geven ons gemiddeld een 9,0 bij het tevredenheidsonderzoek.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rachida via e-mail of bel 070 – 262 91 49.

NRTO
Wij zijn lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) en zijn in het bezit van het NRTO-keurmerk. Hiermee staan wij garant voor kwaliteit en professionaliteit. We hanteren de gedragscode en de algemene voorwaarden. We hanteren eigen voorwaarden voor de ontbinding van een cursusovereenkomst. Deze voldoen aan de gestelde voorwaarden van de NRTO.


BLIK OP WERK
Wij bezitten het Blik op Werk keurmerk voor inburgering. We hebben een 4-sterren waardering van Blik op Werk en onze cursisten geven ons gemiddeld een 9,0 bij het tevredenheidsonderzoek.


Echt Nederlands BV
Calandstraat 12
2521 AG Den Haag

Haags Taalplein

Openingstijden:
Ma t/m Vr 09:00-17:00
Zaterdag 09:00 -16:00
Zondag Gesloten

Telefoon:
070 262 91 49

Email:
Echt Nederlands
info@echtnederlands.nu
LOCATIE INBURGEREN DEN HAAG
Plan mijn OV-reis

Rotterdam
Echt Nederlands BV
Clemensstraat 111
3082 CE Rotterdam

Openingstijden:
Ma t/m Vr 09:00-17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Telefoon:
070 262 91 49

Email:
info@echtnederlands.nu

Meld nieuws