Zelf opgewekte energie opslaan beste batterij

Zelfvoorzienend energieopslag en batterij

-

Persbericht van LaadVOL b.v.
elektrotechnische adviseurs en installateurs voor Nederland. Energiek en snel

Als we rechtstreeks ter zake komen: ondanks de recente wetgeving door de Tweede Kamer, zijn er energieleveranciers die deze regelgeving negeren. Wetgeving die garandeert dat consumenten gecompenseerd worden voor hun zelf opgewekte energie, zoals met zonnepanelen.Een recent rapport van RTL Nieuws heeft onthuld dat Vandebron-klanten nu moeten betalen voor de elektriciteit die zij terugleveren aan het net, wat hen maandelijks 10 tot 20 euro kost.
Wij bij LaadVOL zien dit als een belangrijke herinnering aan het belang van zelfvoorzienendheid: de capaciteit om zelf energie op te slaan.

Herinnering aan Artikel 8 van 2023: In ons streven naar duurzaamheid hebben veel Nederlandse huishoudens en bedrijven geรฏnvesteerd in hernieuwbare energiebronnen. Door variรซrende tarieven en groeiende zorgen, heeft de overheid Artikel 8 ingevoerd. Hierin staat dat de vergoeding voor teruggeleverde energie wettelijk wordt vastgesteld op 80% van het kale leveringstarief.
Toch wijzen markttrends, zoals die bij Vandebron, op een mogelijk andere toekomst. Is de energiemarkt nog wel zo betrouwbaar voor zelfopwekkers?

Onze Visie: De heffing kan een wake-up call zijn. Hoewel we geen toekomstvoorspellers zijn, benadrukken wij bij LaadVOL het belang van energieopslag. We verkennen actief nieuwe opslagoplossingen, van geavanceerde batterijsystemen tot thermische opslag. We zien elk huis en bedrijf als een geรฏntegreerd energiesysteem en adviseren klanten dienovereenkomstig.

Conclusie: Ongeacht de wisselvalligheden van de energiemarkt, streven wij ernaar dat onze klanten altijd groene energie kunnen benutten. Door proactief te handelen, zijn we voorbereid op marktveranderingen en dragen we bij aan een duurzamere toekomst waarin we onze eigen energievoorziening beheersen.

Ontdek hoe wij u kunnen helpen met slimme energieoplossingen. Bezoek https://laadvol.nl/ voor meer informatie.

Meer weten over slimme energiesystemen?
Kijk op Laadvol.nl voor meer informatie.


Linkedin: Rinus Rutten, Oprichter LaadVOL
Linkedin#duurzaamheid #ondernemersschap #zonnepanelen #energietransitie

Published by Randstad Nieuws namens Rinus Rutten,

Oprichter laadVOL - Elektrotechnisch installatiebedrijf te Amsterdam - Rotterdam

๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ ๐—ฅ๐—ฒ๐—ณ๐—น๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€: ๐—ข๐—ป๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ ๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐˜๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐˜€ ๐˜ƒ๐˜€ ๐—”๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ธ๐—ฒ๐—น ๐Ÿด In de dynamische wereld van de energieopslag.

Meld nieuws