SHELL Powering Progress forum

SHELL aandeel sparen als compensatie benzineprijs

-


Maatschappelijk Participatie idee?

ARCHIEF van beek communicatie / RandstadNieuws

SHELL aandeel sparen als tegemoetkoming op de hoge brandstofprijzen met de SHELL tankpas. Het aantrekkelijke aandeel is te bekostigen door toename van de klantentrouw waardoor de besparing op de marketingkosten daarvoor kunnen worden ingezet.Daar kan SHELL ook de gedupeerde pomphouders in grensstreek mee van dienst zijn.Ter attentie van:Mr Dick Benschop is President-Director of Shell Netherlands and Vice-President Gas Market Development. He leads the effort for Shell in raising the profile of natural gas advocating the economic and environmental benefits of gas that offer new options for energy policy making. Before joining Shell, Mr Benschop was deputy minister for Foreign Affairs in the Netherlands government


Geachte heer Benschop,

Al te veel jaren zie ik de inspanningen van o.a. SHELL marketing de Brand Loyalty klantentrouw traditioneel promotioneel versterken. Idee plus of prijs min, daar tussen balanceren we met de promotionele strategien en de inzet op klantenbinding en klantentrouw en zijn een aanzienlijke kostenverhogende factor op de brandstofprijzen.

Deze tijd vraagt meer oog voor de sociale context en economische realiteit met een breed sociaal functioneel draagvlak. Zeker nu zelfs de pensioenfondsen bereid zijn te investeren in de Nederlandse economie.

We moeten ons zelf de vraag stellen, 'waardoor maak ik van een potentiele klant, per definitie een trouwe afnemer en ambassadeur. En wat kunnen we gelet op de brandstofprijzen, voor elkaar betekenen om kosten te besparen op met name het promotionele marketing budget en aan SHELL en klant de besparing ten goede te laten komen.


Dat kan als we het participatie denken pragmatisch willen vertalen naar werkelijk betekenisvolle waarde aan de klant toekennen.
We moeten ons realiseren dat de trouwe klant de werkelijke waarde vertegenwoordigt van elke grote onderneming.

Laat de SHELL klant sparen voor een SHELL aandeel als voorbeeld van de participatie maatschappij en als compensatie op de hoge brandstofprijs. Dat garandeert loyalty en klantentrouw omdat er een retour fee in het vooruitzicht ligt.

Sparen voor een SHELL aandeel via de tankpas en daarmee sparen om te kunnen participeren als mini aandeelhouder en als compensatie op de hoge brandstofprijzen. Daarmee zou SHELL een enorm omvangrijk sociaal kapitaal en goodwill genereren. De Koninklijke SHELL van oorsprong een oer Nederlandse onderneming, zal daarmee investeren in de samenleving. SHELL zal daarmee spaarzin en klantentrouw direct aan toonder (real time monitoring door de bank) van al die trotse mini SHELL aandeelhouders, koploper zijn in het nieuwe ondernemen en samen met de klant de participatie maatschappij helpen realiseren en compenseren.


SHELL Helpt
SHELL, Dat zijn wij...

PS.
In de grensstreek zou een dergelijke aandeel/compensatie actie de gedupeerde pomphouders meteen van dienst kunnen zijn.
Brief aan SHELL directie & marketing

Ger van Beek

e-mail: ger@vanbeekcommunicatie.nl


Randstadnieuws / Randstadnews


Randstad Nieuws Randstad News
Randstad News Nieuws click here

Meld nieuws