Sustainable Business Succes Awards

Maritime innovation Awards Gala

-De volgende editie van het Maritime Awards Gala vindt plaats op 31 oktober. Locatie dit jaar is Studio 21 van 17.00 - 24.00 uur, gevestigd op het mediapark Hilversum. Tijdens het gala worden vijf maritieme prijzen uitgereikt: de KVNR Shipping Award, de KNVTS Schip van het Jaar prijs, de Koninklijke Marine Van Hengel-Spengler prijs, de Wim Timmers Ontwerpersprijs en de Maritime Innovation Award.
Organisatie


Het Maritime Awards Gala 2016 wordt georganiseerd door de Stichting Maritieme Prijzen. Hierin zijn Netherlands Maritime Technology, KVNR, KNVTS, NISS en de Koninklijke Marine vertegenwoordigd. Hoofdsponsors van het Maritime Awards Gala 2014 zijn NNPC, Wärtsilä Netherlands, Damen Shipyards, Europort en Huisman.

Maritime Awards meer informatie


INZENDINGEN BEKEND

Inzendingen Maritime Innovation Award 2016 bekend

De jury van de Maritime Innovation Award mag zich dit jaar over dertien inzendingen buigen van Nederlandse bedrijven uit de maritieme en offshore-toeleveringsindustrie. Met hun innovaties dingen ze mee naar de prijs voor het meest vernieuwende product, proces of dienst voor de maritieme industrie. Begin september maakt de jury haar shortlist met genomineerden bekend. De winnaar van de Maritime Innovation Award 2016 wordt tijdens het Maritime Awards Gala op 31 oktober 2016 bekendgemaakt.

De inzendingen op alfabetische volgorde:
Maritime Awards Gala 2016


De Maritime Innovation Award 2016 wordt, samen met nog vier prestigieuze prijzen, uitgereikt op het Maritime Awards Gala. Sponsormogelijkheden vindt u op de website.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sieger Sakko, secretaris Maritime Innovation Award, via T: 010 44 44 333 of E: sakko@maritimetechnology.nl.


Randstad news Maritime Nieuws Randstad News

Randstad News Nieuws click here

Meld nieuws