Sustainable Business Succes Awards

Sustainable ZYTEC Innovation Drives /Moters
ZYTEC Magnetische Inductie Koppelingen


Energy Effiency: Zytec EnergieScan Ecocient om besparingen op de elektrische aandrijvingen, elektromotoren en het besparings-potentieel en rendement in elke tak van industrie en proces transparant Ecocient te makenEnergy Efficiency = CO2 reductie = ECOCIENT


Tweederde van de elektriciteitsvoorziening in de industrie wordt verbruikt door elektromotoren. De totale operationele kosten van een elektromotor tijdens een gebruiksduur van 10 jaar bestaat gemiddeld voor 95% uit energiekosten en slechts 5% uit de aanschaf-, installatie- en onderhoudskosten van de elektromotor.

Hoe zijn concrete energie- en kostenbesparingen te realiseren door het toepassen van efficiënte aandrijfsystemen?
ECOCIENT ENERGY SCAN:
Rendement calculatie test op de kostenbesparing.


Moderne technieken maken het mogelijk om bedrijfsprocessen efficiënt en effectief te laten functioneren. Door de juiste aandrijfcomponenten te selecteren en te installeren is een aanzienlijke besparingen op het elektriciteitsverbruik te realiseren.

Zytec ontwikkelde de ECOCIENT Energy scan:

Het besparingspotentieel van energiezuinige aandrijfsystemen bij pompen, ventilatoren en compressoren. Hoeveel u kunt besparen op uw elektriciteitsverbruik is verrassend. Daarbij berekenen wij tevens hoeveel CO2 uitstoot en gemiddeld aan onderhoudskosten kunt verminderen.
Wat telt zijn de exploitatiekosten van energiebesparende toepassingen. En hoe deze zich verhouden tot de kosten van conventionele installaties en de terugverdientijd, de netto contante waarde en de rentabiliteit van de investering met de energiebesparende Zytec Magnetische Inductie koppeling.


Regelmatig blijkt in de praktijk dat de investeringen al binnen 1 jaar terugverdiend worden.


Zytec Energy Scan Ecocient om besparingen op de elektrische aandrijvingen, elektromotoren en het besparings-potentieel in elke tak van industrie en proces transparant te maken en besparingen zwart op wit voor te leggen

Adjiedj Bakas onze futuroloog is laaiend enthousiast over het baanbrekende Zytec product.
Uniek innovatief, energiebesparend en duurzaam is de Permanent Magnetische Inductie Koppeling van Zytec uit Vlaardingen. Onze futuroloog Adjiedj Bakas schreef er een laaiend enthousiast artikel over.

klik hier...

Adjiedj Bakas
Like many great ideas in technology, the Zytec Induction Coupling is so striking in its simplicity that one wonders why it doesnt already exist. Its hard not to get enchanted by the Induction Coupling when you see it in action. Its also hard not to instantly see the vast benefits of this breakthrough technology in energy saving for a wide

Randstad Innovation news Nieuws Randstad News

Randstad Innovation News Nieuws click here

Meld nieuws