Investment Committee InnovationQuarter

Investment Quarter Zuid-Holland - Randstad News

-

Rinke Zonneveld
Directeur


Den Haag,

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van InnovationQuarter heeft het Investment Committee benoemd.

Het Investment Committee adviseert de directie van InnovationQuarter over het investerings- en portfoliobeleid.

Het Investment Committee bestaat uit de volgende vijf leden:

Cees Janssen (voorzitter, 1962). Cees Janssen is sinds 2010 investeerder, adviseur en commissaris. In de periode 2006-2010 was hij directeur van Navitas Capital, de investeringsmaatschappij van de familie Zeeman. Van 1997 t/m 2005 was hij directeur BDO Corporate Finance.

Quirine Langeveld (1964). Quirine Langeveld is sinds 2013 directeur van een family office en is daarnaast lid van het Investment Committee van het Participatiefonds Duurzame Economie van de Provincie Noord-Holland. In de periode 1989-2013 is zij werkzaam geweest bij ABN Amro en BNP Paribas Investment Partners en laatstelijk als Head of Business Development bij Triodos Investment Management.

Suzanne Keijl (1966). Suzanne Keijl is registeraccountant met een specialisme in IT-audit. Sinds 2001 is zij partner bij PwC. Vanaf 2012 is zij Innovation Leader PwC Nederland en lid van PwC Global Innovatienetwerk.

Colja Laane (1952). Colja Laane is directeur van NGI (Netherlands Genomics Initiative). Hij heeft zowel een wetenschappelijke achtergrond, onder meer als professor Biochemie aan Wageningen Universiteit (1995-2000), als binnen het internationale bedrijfsleven (Unilever, Quest en van 2000-2008 als Science Director DSM). De heer Laane heeft 15 jaar ervaring in het financieren van life sciences startups via Biopartner FSG, NGI PreSeed Grant en Mibiton.

Michiel Muller (1964). Bedrijfseconoom Michiel Muller is investeerder en serie-ondernemer. Hij is onder meer de mede-oprichter van Route Mobiel en bouwde met zijn huidig zakenpartner Tango uit tot een internationaal succes. Daarnaast is hij onder andere lid van de adviesraad van het Erasmus Center for Entrepreneurship en het Amsterdam Center for Entrepreneurship en commissaris bij de FD Mediagroep.

InnovationQuarter / innoveren en investeren in Zuid-Holland

InnovationQuarter is de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Zuid-Holland. InnovationQuarter financiert innovatieve en snel groeiende bedrijven, werft voor de regio buitenlandse ondernemingen en organiseert samenwerking tussen ondernemers, kennisinstellingen en de overheid. Daarmee versterkt InnovationQuarter de economie en de werkgelegenheid.

InnovationQuarter is een initiatief van het Ministerie van Economisch Zaken, de Provincie Zuid-Holland, de gemeenten van Rotterdam, Den Haag, Leiden, Delft, Dordrecht, Westland, de Technische Universiteit Delft, Universiteit Leiden en de medische centra Leids Universitair Medisch Centrum en Erasmus Medisch Centrum.

innovation quarter zuidholland / Randstad regio

Investeren Factsheet ...

Volg ons ook op Twitter @InnoQuarter

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen

Mirjam Visscher / Manager Strategie & Staf
+31 88 4747 201
mirjam.visscher@innovationquarter.nl

Francis Griep-Quint / Hoofd Participatie & Financiering
+31 88 47 47 280
francis.quint@innovationquarter.nl
Previous Post

Malou Spruit
Communicatieadviseur
+31 88 47 47 202
malou.spruit@innovationquarter.nl


Randstad News Nieuws

Randstad News / Nieuws click here

Meld nieuws