Randstad persberichten pers

Bruno Kapetanovic Chinese Russische investeerders

Bruno Kapetanovic bemiddelt voor Chinese en Russische investeerders op zoek naar innovaties Europese merken.


Bruno Kapetanovic IFFT klik hier


'Chinese en Russische investeerders op zoek naar Europese merken' aan Twitter Voeg 'Chinese en Russische investeerders op zoek naar Europese merken'.


Bruno Kapetanovic IFFT intermediair voor innovatieve producten en concepten bij Chinese en Russische investeerders

Uitvinders, startende merken, productontwikkelaars en andere innovators: ze zijn per vandaag welkom bij het Institute For Forward Thinking (IFFT). Het internationale instituut, met haar hoofdvestiging in Amsterdam, is op zoek naar ondernemers met innovatieve concepten. Binnenkort opent het snelgroeiende instituut een vestiging in de Oekraïne. In China bestaat al een afdeling. Het IFFT functioneert als een intermediair tussen investeerders, uitvinders en ondernemers. Initiator van het instituut is zakenman Bruno Kapetanovic. Wat investeerders uit voormalig communistische staten zoeken zijn merken om de Europese markt te kunnen veroveren. In ruil krijgen deze bedrijven toegang tot de afzetmarkt van de investeerders: China en Rusland, aldus Kapetanovic.

Het IFFT kent een commerciële tak en een meer idealistische die zich richt op ontwikkeling en onderzoek. Het IFFT gelooft in een meer mensgerichte samenleving en wil daar aan bijdragen. Ontwikkelaars en merken kunnen zich per heden wenden tot het instituut voor ondersteuning. Hun productideeën worden door experts op hun merites beoordeeld en de initiatiefnemers worden ondersteund bij het opstellen van hun businessplan.

Meer informatie:

Institute For Forward Thinking
www.instituteforforwardthinking.com

Herengracht 282
1016 BX Amsterdam
The Netherlands
info@instituteforforwardthinking.com

Randstad Nieuws/News
info@randstadnieuws.nl

Meld nieuws