New Business Platform Nederland

New business platform Nederland

-New Business Platform, Direct Internet Marketing Van Beek communicatie

Towards Key positions, key persons, key markets, contacts, key business and development. On demand van de doelgroepen, direct on top posities extra contacten genereren en de eigen site meer autoriteit en bekendheid, vindbaar en zichtbaar te maken. Verbreding en segmentering bereik. Push en Pull mogelijkheden binnen bredere bezetting en On Top rankingen naar analyse bepaald gericht en gewenste positioneringen van de content in de zoekmachines.
(preferenties en credits in Google en Edge door publicaties)

Hoe werkt dat?
Wij bieden samenwerkingen en plaatsingsovereenkomsten van 3, 6 of 12 maanden. Hiervoor verkrijgt u een eigen rubriek. In deze rubriek plaatsen wij uw advertorials. Minimaal twee, of zoveel meer als gewenst of noodzakelijk voor een bredere gesegmenteerde spreiding op het internet en on top in de zoekmachines. Wij creëren dus extra loketten met alle links naar de gewenste -nieuws- onderdelen in uw site.

Uitvoering conceptuele content
In overleg opgemaakt met visuals/delen, nieuwe informatie en gewenste content uit de bestaande site. Wij bieden na tunen en testen en aanpassingen, on top en on demand van de doelgroepen, de meest sterke, best vindbare en hoogste posities. Cases van lopende campagnes zijn beschikbaar. Indien u geïnteresseerd, bent in opvallende acties en resultaten geven wij voorbeelden.

Low budget tarieven, door brede bezetting van Overheden, Multinationals en lokale partijen
Eenmalige informatieve basis opzetten van de structuur en content, Tarieven overeen te komen naar marketing doelstelling en taalgebied.
Per twee of vier verschillende advertorials in eigen te benoemen rubrieken.

Tussentijds tunen en testen met IT en providing, doorvoeren aanpassingen om bereik en ranking te beïnvloeden zijn in de tarieven opgenomen. Hiervan ontvangt u maandelijks rapportages.

Low budget introductietarieven
Periodes per 3 maanden, tarief per maand, inclusief rapportages en copy pages ranking etc.
nader overeen te komen naar marketingdoelstelling.

www.Randstadnieuws.nl www.Randstadnews.com
Think global, act local, b2b, b2c, first second level management


Randstad Nieuws / Randstad News /
Van Beek Communicatie

direct informatie over cases


info@randstadnieuws.nl

Rotterdam area

Meld nieuws