iZi web e-commerce webdiensten

iZi webdiensten online e-Commerce partner

-

iZiWEB MKB webdiensten.
Deskundige en betrouwbare e-Commerce partner.



iZiWEB webdiensten

Verslag 5 jaar iZiWeb
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we binnenkort ons 5-jarig jubileum vieren en dat we dit graag samen met u willen vieren tijdens onze netwerkborrel. We willen deze gelegenheid aangrijpen om onze waardering uit te spreken voor de steun van onze klanten en partners.

5 jaar iZiWeb ! De netwerkborrel vond plaats op 26 mei 2023 van 18:30 tot 22:00 op de 23e etage van de Millenium tower in Rotterdam. We zullen zorgen voor hapjes en drankjes en er is voldoende gelegenheid om te netwerken met andere gasten.

Tijdens de netwerkborrel werd stil gestaan bij ons vijfjarig bestaan en werden de hoogtepunten van de afgelopen jaren met u gedeeld. Daarbij informeerden wij u over onze toekomstplannen en hoe we van plan zijn om onze diensten nog verder te verbeteren.

We vinden het belangrijk om onze klanten en partners beter te leren kennen. Deze netwerkborrel bood alle gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te versterken.



Gespecialiseerd in website development, content management, online marketing en social media marketing voor het MKB. Wij spreken heldere taal en werken aan jouw online rendement.


iZiWEB MKB webdiensten
Rivium Boulevard 156
2909LK Capelle aan den IJssel

06 83 10 29 37
info@iziweb.nl
www.iziweb.nl

Contact
Webdiensten
Online marketing
Tarieven
Over ons


Volg ons op social media
iZiWEB levert fantastische websites en dat geldt dus ook voor complexe maatwerk

o.a. voor het MKB op maat ingebouwde webdiensten zoals formulieren en voor administratieve oplossingen!

Meld nieuws