Financiele Kwartaalberichten Agenda

Accountants belastingadviseurs online demo

-
-



ADMINISTRATIE

ONLINE BOEKHOUDEN

LOON- & SALARISADMINISTRATIE

FISCALE AANGIFTEN

FINANCIËLE VERSLAGGEVING

ADVISERING

Rotterdam regio, Gouda regio, Krimpenerwaard.

Accountants, administratie en fiscale adviseurs






Administratie

Verwerking van administraties in elke gewenste frequentie- deelverzorging als facturering, ontslagprocedures, behartiging secretariaatswerkzaamheden.

Loon- & Salarisadministratie Verzorging in elke gewenste frequentie.


VLR Accountants, fiscale adviseurs en belastingadviseurs, actief in Krimpen a/d IJssel - Krimpenerwaard, Gouda, Groene Hart, Capelle a/d IJssel, Nieuwerkerk a/d IJssel,regio Rotterdam Oost.


Selecte groep accountants belastingadviseurs


Grip op uw financiële huishouding houden?
Uw fiscale kansen optimaal benutten?
Meer rendement uit uw onderneming halen?

Waarom een belastingadviseur?
Een belastingadviseur van VLR geeft adviezen over uw fiscale positie en verzorgt de aangiften van alle voorkomende belastingen. Hij of zij zorgt ervoor dat u zo min mogelijk belasting betaalt, uiteraard binnen de grenzen van de wet. Naast veel MKB-ondernemers weten daarom ook diverse particulieren in Krimpen aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel en de regio Rotterdam ons te vinden!

Is iedere belastingadviseur goed gekwalificeerd?
Het beroep van belastingadviseur is niet wettelijk vastgelegd. In tegenstelling tot de ons omringende landen, mag iedereen in Nederland zich op het uiterst ingewikkelde gebied van de belastingadviezen begeven. Zie als ondernemer dan maar eens het kaf van het koren te scheiden. Door gebruik te maken van een gecertificeerd belastingadviseur (CB) van VLR Accountants bent u verzekerd van kwaliteit.

Waarom kiezen voor een gecertificeerd adviseur i.p.v. een gewone adviseur?
Daar zijn verschillende redenen voor te geven. Zo heeft onze CB-belastingadviseur een universitaire of hbo-opleiding op fiscaal gebied doorlopen en afgerond. Ook is onze CB verplicht om zijn of haar kennisniveau op peil te houden via het (periodiek) volgen van cursussen. Onze CB is verder gebonden aan het reglement voor de beroepsuitoefening. Bij eventuele klachten kunt u als cliënt een beroep doen op de onafhankelijke tuchtrechtspraak.

Om kort te gaan is een CB-belastingadviseur van VLR Accountants uw bondgenoot in fiscale zaken. Hij of zij verdedigt uw belangen voor honderd procent. Onze CB gaat samen met u op verkennend onderzoek uit, legt dwarsverbanden en komt, binnen de mogelijkheden van het belastingrecht, met voorstellen die rekening houden met uw persoonlijke omstandigheden.

Wat is het verschil tussen een belastingadviseur en een accountant?
Een accountant stelt jaarrekeningen op en controleert administraties. Aan die werkzaamheden zitten ook fiscale kanten. De meeste accountants geven over simpele belastingaangelegenheden ook wel eens een fiscaal advies. Wordt het ingewikkelder, dan komt een belastingadviseur in het spel.





Meer over onze fiscale dienstverlening

Benieuwd naar wat een VLR belastingadviseurs en Accountants voor u kan betekenen? Neem contact met ons voor een (geheel vrijblijvende) kennismaking.

VLR Accountants, is een stabiele accountantsorganisatie in de Krimpenerwaard Rotterdam Area.
Met vestigingen in Krimpen aan den IJssel en Ouderkerk aan den IJssel zijn wij al bijna 75 jaar een vertrouwd adres voor het MKB in de regio én ver daarbuiten. Samen met u zorgen onze ervaren accountants en adviseurs voor rust, overzicht en optimaal rendement. Professioneel en persoonlijk.

Ontdek onze organisatie en neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag (geheel vrijblijvend) met u in gesprek.

Ons accountantskantoor beschikt over een Wta-vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) voor het verrichten van (wettelijk verplichte) accountantscontroles.




Compleet dienstenpakket
Als ondernemer kunt u VLR Accountants inschakelen voor ondersteuning en advies op diverse bedrijfsfronten. Denkt u bijvoorbeeld aan accountancy, administratieve dienstverlening en belastingadvies. Maar ook aan salarisverwerking, fusie- en overnamebegeleiding, juridische dienstverlening en personeel & organisatie. U krijgt altijd de specialist die u verdient! Bovendien kennen onze accountants en adviseurs de financiële wereld door en door. We weten de weg binnen diverse instanties, beschikken over de juiste contacten en zijn op de hoogte van voor u belangrijke wijzigingen. Dankzij die expertise, gecombineerd met een hecht netwerk, heeft u dan ook een vrijwel compleet dienstenpakket tot uw beschikking. Samen leggen we zo de basis voor een succesvolle bedrijfsvoering.



Ons accountantskantoor beschikt bovendien over een Wta-vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) voor het verrichten van (wettelijk verplichte) accountantscontroles.

Professioneel én persoonlijk
Met bijna 30 medewerkers met elk hun eigen expertise en ervaring zijn we groot genoeg om u op vrijwel alle bedrijfsfronten professioneel van dienst te zijn. Tegelijkertijd zijn we ook compact genoeg om letterlijk en figuurlijk dicht bij u te staan. Onze adviseurs kennen uw regio en hebben oog voor uw persoonlijke situatie. Ze zorgen ervoor dat ze weten wat er bij u speelt. En mocht u dringend behoefte hebben aan een gesprek of telefonisch overleg, dan kunt u vaak diezelfde dag nog bij ons terecht. Dat maakt de samenwerking met VLR Accountants persoonlijk, professioneel én plezierig!

Neem contact met ons voor een (geheel vrijblijvende) kennismaking




Op de hoogte blijven van actualiteiten en ontwikkelingen die voor uw bedrijfsvoering van belang kunnen zijn? Dan is de nieuwsbrief van VLR een aanrader.


Contact

Meer informatie?


VLR Accountants | route plannen
IJsseldijk 460
2921 BD Krimpen aan den IJssel
Postbus 55
2920 AB Krimpen aan den IJssel

T: 0180-51 82 77
F: 0180-51 96 67
E: info@vlraccountants.nl




VLR Accountants | route plannen
Abelenlaan 4
2935 SB Ouderkerk aan den IJssel
Postbus 3009
2935 ZG Ouderkerk aan den IJssel

T: 0180-68 12 68
F: 0180-68 31 80
E: info@vlraccountants.nl


Ben jij toe aan een uitdagende functie binnen een accountantsorganisatie met veel ruimte voor eigen initiatief? Heb je een voorliefde voor het MKB? En zijn doorgroeimogelijkheden belangrijk voor jou? Kom dan werken bij VLR Accountants!

Voor onze vestigingen in Krimpen aan den IJssel en Ouderkerk aan den IJssel zoeken wij een:

Assistent accountant (m/v)

Wij zijn op zoek naar een enthousiast persoon die ons team komt versterken. Binnen deze functie zal je in goed overleg werkzaamheden gaan verrichten op onze beide vestigingen. Hierdoor krijg je met een breed en divers klantenpakket te maken.

WERKZAAMHEDEN
De werkzaamheden die je voor beide kantoren gaat verrichten bestaan ondermeer uit:
het samenstellen, beoordelen en/of controleren van jaarrekeningen;
het voorbereiden van fiscale aangiften;
alle voorkomende werkzaamheden die hieruit voortvloeien.

PROFIEL
Je hebt een opleiding op HBO niveau (HBO Accountancy of SPD Bedrijfsadministratiniveau) afgerond en beschikt over 5 jaar werkervaring in de accountancy of in de financiële/administratieve sector. Uiteraard ben je ambitieus, een doorzetter en in staat zelfstandig en doelgericht te werken. Je bent 32 - 40 uur beschikbaar.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar:
VLR accountants
T.a.v. J. van Wingerden
Postbus 55
2920 AB Krimpen aan den IJssel
Of mail naar: jvanwingerden@vlraccountants.nl


Actueel: Vraag naar de Audit en MVO SCAN met de zekerheidsfactor en de uitkomst in de:MKB scan



Randstad Nieuws/News

Meld nieuws