Financiele planning private banking Mastercourse

Trendbureau IF investeringsklimaat trendprognose

-



de opwarming van het investeringsklimaat
IF trendprognoses tot 2022



Trendbureau IF presenteert de uitkomsten van het jaarlijkse onderzoek naar de meest relevante maatschappelijke veranderingen. Tussen nu en 2022 zijn er oplossingen nodig voor een betaalbaar welzijnsniveau en gezonde sociale verhoudingen in Nederland. In samenhang met een gemeenschappelijke internationale koers om fysieke en immateriƫle hulpbronnen ook voor toekomstige generaties te behouden. Dit vraagt om een brede overtuiging dat investeren in de toekomst loont. Bij bedrijfsleven, burgers en overheid groeit de bereidheid om voorbij korte termijn opbrengsten te kijken en doelen te stellen. De snelle technische en communicatieve ontwikkelingen zetten het land onder druk anders om te gaan met privacy, inkomen, concurrentie, doelen en zingeving.

Nederland heeft voldoende verleden om trots op te zijn, maar beweegt ieder ook voldoende mee met veranderingen die een vitale toekomst mogelijk maken?

Barend Jonker presenteert in een beeldlezing de prognoses van Trendbureau IF, belicht de komende tijdgeest en hoe wij ons er mee verhouden. Na de pauze is er gelegenheid vragen over de prognoses te stellen en persoonlijke toelichting op de trends te krijgen.

De jaarlijkse publiekslezing is de gelegenheid om het trendonderzoek te leren kennen dat bij overheden en bedrijfsleven visie en kansen aanreikt. IF analyseert en duidt ontwikkelingen t.b.v. beleidskeuze, productontwikkeling, markten en identiteitskenmerken.

Van harte welkom bij de beeldlezing "de opwarming van het investeringsklimaat, trendprognoses tot 2022". Vooraf reserveren aanbevolen, u krijgt dan een reductie op de entreeprijs.



Barend Jonker, directeur IF
Gegevens: " de opwarming van het investeringsklimaat "

IF jaarlijkse publiekslezing.


reserveren via 026 - 4421610 of info@trendbureau.nl
(vermeld: naam, adres, tel., firma + aantal kaarten)



------------------------------- Trendbureau site

Trends / Nieuws / Randstad nieuws / news / Trends



Randstad Nieuws/News Trends in Global Energy emissions

Meld nieuws