Wonen in Zuidplas Groene Hart ontwikkeling

Adriaan van Erk Projecten

-

Adriaan van Erk Projecten vindt het belangrijk te ontwikkelen wat de consument wil. Op basis van jarenlange ervaring in projectontwikkeling, actuele marktkennis en de juiste contacten ontwikkelt het bedrijf vanuit de visie van kwaliteit: zowel de materialen als de vormgeving moeten de eisen en invloeden van de tijd met glans doorstaan.

Speerpunten:
Ontwikkeling van marktconforme producten in
vormgeving, kwaliteit en prijs.

Toepassing van duurzame materialen die de eisen en invloeden van de tijd met glans doorstaan.

Waarborg van de kwaliteit van de
dienstverlening, van het bouw- en het
oplevertraject door het keurmerk Klantgericht
Bouwen.

Bezoek de website voor meer projecten: Adriaan van Erk Projecten

Projecten

t Slot
Zou u willen wonen aan een slotgracht? In een schitterend kasteel? En via een oprijlaan naar uw woning rijden? In Bergambacht kan het. Op de plek waar de geschiedenis van Bergambacht ooit begon, bouwt Adriaan van Erk aan het unieke nieuwbouwproject t Slot.
In dit plan worden circa 95 appartementen en woningen gebouwd voor allerlei soorten doelgroepen. De appartementen zijn ontwikkeld door Adriaan van Erk Projecten en de bouw wordt uitgevoerd door Bouw- en Handelmaatschappij Adriaan van Erk. De woningen worden gebouwd met duurzame materialen en worden voorzien van GIW-garantie. Het plan ligt zeer centraal ten opzichte van de dorpskern met een veelheid aan winkels, scholen, sportverenigingen en openbare vervoervoorzieningen zoals de busverbindingen naar Gouda, Rotterdam en Utrecht.



Nieuwland-Oost
Let maar op, over een aantal jaren is de huidige nieuwbouw net zo gezellig als de oude stad
Omdat we daar niet op willen wachten hebben we Nieuwland-Oost ontworpen in de sfeer van een Hollands stadje. Natuurlijk stellen we andere eisen aan woningen dan vroeger, maar qua sfeer en uiterlijk hebben we ons laten inspireren door een stad als Brielle. We denken dat we dan ook niet hoeven te wachten tot de nieuwe wijk sfeer krijgt, maar dat deze er als het ware al is, vanaf het moment dat u besluit om hier te komen. Proef de sfeer van toen in Nieuweland-Oost, en ervaar de kwaliteit van vandaag.

Meld nieuws