Vastgoedbeleggingen aankoop en verkoop

Vastgoedbeleggingen aankoop en verkoop

-

Van Herk Vastgoed beleggingen aankoop en verkoop



Van Herk Vastgoed is de handelsnaam voor een aantal besloten vennootschappen, vennootschappen onder firma's en maatschappen die geheel of grotendeels eigendom zijn van de broers Willem en Erik van Herk.

Van Herk Vastgoed houdt zich bezig met het beleggen in hoogwaardig vastgoed zoals woningen, winkels, bedrijfshallen en kantoorpanden.

We hebben ruime ervaring op het gebied van beleggen in alle soorten vastgoed. Dat zit nou eenmaal in onze genen. Onze vader is ruim 40 jaar makelaar is geweest in Capelle en Krimpen aan den IJssel en onze opa was in het Rotterdamse en omgeving een gerespecteerde vastgoedbelegger.

Ter uitbreiding van onze portefeuille zijn wij voortdurend op zoek naar hoogwaardig vastgoed. Doordat wij een platte organisatie zijn kunnen we snel en adequaat besluiten nemen en u een marktconforme prijs bieden voor het te verkopen vastgoed.




Vanuit het kantoor in Krimpen aan de Lek hou ik me, mede door mijn ervaring van meer dan 10 jaar bij de Van Herk Groep en mijn eigen vastgoedonderneming in Rotterdam, voornamelijk bezig met het leggen van contacten en de aankoop van vastgoed in en rondom het Rotterdamse.




Vanuit het hoofdkantoor in Krimpen aan den IJssel hou ik me, naast acquisitie ter uitbreiding van de vastgoedportefeuille, voornamelijk bezig met de dagelijkse leiding en de aansturing van de medewerkers die werkzaam zijn in onze vennootschappen.


Van Herk Vastgoed

Kantoor Krimpen aan den IJssel

Rotterdamseweg 30B
2921 AP Krimpen a/d IJssel
+31(0)180 55 45 00
willem@vanherkvastgoed.nl


Kantoor Krimpen aan de Lek

C.G. Roosweg 9
2931 LK Krimpen aan de Lek
+31(0)10 477 76 75
erik@vanherkvastgoed.nl

Onze vestigingen

Berkel en Rodenrijs
Capelle aan den IJssel
Gouda (Wonen)
Gouda (Bedrijven)
Krimpen aan den IJssel
Ridderkerk
Rotterdam
Schoonhoven
Spijkenisse
Zoetermeer

Meld nieuws