Glas en geveladvies renovaties en onderhoud

Kunststof kozijnen Schüco innovaties



Schüco kwaliteit van kunststofkozijnen
is absolute noodzaak

Gevel innovaties, renovaties met Schuco van NedWindow.





Kies voor betrouwbare Duitse profielen. Deze profielen van Schüco International AG uit het Duitse Bielefeld staan garant voor optimale kwaliteit. Schüco International staat in de internationale bouwwereld bekend als het absolute topkozijn. De profielen van Schüco International sluiten naadloos aan op de behoefte van u als opdrachtgever. Onze fabriek fabriceert uw nieuwe kunststofkozijnen onder de zwaarste kwaliteitsnormen. Uw kozijnen voldoen daarom aan alle keuringen, waaronder het KOMO-attest met de daarbij behorende NEN-normeringen. Onze kunststofkozijnen voldoen daarom aan de kwaliteitseisen en verwerkingsrichtlijnen gesteld volgens de SKG.

De technische mogelijkheden van deze profielen zijn bijzonder uitgebreid en in principe onbeperkt. De profielen zijn onderverdeeld in twee soorten kozijnen. Beschikbaar is een “vlak” en een “verdiept” profiel, beiden standaard geleverd met isolatie-glas. U kunt deze profielen bekijken op onze web-site. Naast een kort technisch verhaal zijn er een aantal foto’s beschikbaar die u een goed beeld geven van de kozijnen.

Voor een vrijblijvende prijsopgaaf kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij stellen u in staat het rendement op uw eigendom te optimaliseren met kwaliteit.
NedWindow, uw nieuwe leverancier voor betaalbare kwaliteit !




Zaken die via de post lopen kunnen worden gestuurd via Postbus 11082, 3004 EB Rotterdam

Bezoekadres & Opslag goederen vindt plaats aan de Jan van Galenstraat 82, 3115 JG Schiedam

Telefoonnummer 010 473 39 80
Telefoonnummer 065 322 10 43
Faxnummer 010 512 11 17



Nederland Schuco portal informatie

Aluminium en kunststof ramen en deuren
Aluminium en kunststof schuif- en vouwwandconstructies
Aluminium vliesgevels en lichtdaken
Veiligheidsconstrucies, zoals brand-, geluid-, kogel-, explosie- en inbraakwering
Intelligente raamaansturingen (TipTronic)
Zonne-energiesystemen (PV- en Thermie-collectoren)
Serre's, balkons, balkonbeglazingen en hekwerken
Buitenjaloeziën en lamellen(buiten)zonwering
TopSky afdaken
Met uitgebreide ondersteuning en service voor architecten en ontwerpers, investeerders en opdrachtgevers, biedt Schüco u meer dan een perfecte oplossing: van planning, profieladviezen, systeembeslagen en toebehoren tot kleurafwerkingen, bestekteksten, details.

Schüco is uw partner in systeemoplossingen voor alle aspecten van het totale gebouw

Energie besparen en Energie winnen

Ramen

Ramen zijn meer bepalend en karakteristiek voor de uitstraling van een gebouw dan elk ander component.


Deuren

Deuren zijn erg belangrijk als het gaat om de beleving en het praktisch gebruik van een gebouw. Hier staat de techniek van Schüco garant voor een lange levensduur en minimaal onderhoud.


Schuifdeuren

Schuifpuien van Schüco bieden het beste comfort, design, bedieningsgemak en betrouwbaarheid. Of u nu kiest voor aluminium of kunststof schuifpuien. In beide gevallen bieden wij u een ruime keuze aan kleuren, vormen en ontwerpmogelijkheden die precies past bij uw terras, balkon of serre.


Veiligheid

Schüco systemen geven opdrachtgevers, bewoners of gebruikers maximale veiligheid tegen brand, inbraak of geluid. Ook explosie- en kogelwerende serie zijn binnen het assortiment van Schüco mogelijk, zonder enige concessie of afbreuk te doen aan het originele ontwerp.


Automatisering

De mens kan niet zonder frisse lucht. Hij of zij voelt zich het meest plezierig indien sprake is van een aangename temperatuur en van voldoende daglicht. Het e-window systeem is de sleutel om op eenvoudige maar tegelijkertijd doeltreffende wijze het leefklimaat te optimaliseren.


Serres

Schüco serres zijn volgens de systeemtechnologie als losse componenten volledig op elkaar aangepast en er is geen grotere betrouwbaarheid dat uit deze losse onderdelen ook daadwerkelijk één kwaliteitsproduct ontstaat.


Zonwering

De beste manier de zon effectief tegen te houden is aan de buitenzijde. De zonweringen van Schüco, vanzelfsprekend gemonteerd aan de buitenzijde van de gevel, vormen dan ook een essentieel onderdeel van het ontwerp van elk gebouw.


Hekwerk

Balkon-hekwerksystemen van Schüco zijn naar keuze in aluminium of RVS beschikbaar en kunnen met uiteenlopende vullingen wordn gecombineerd tot stijlvolle en decoratieve oplossingen.


Warmtepomp

Schüco heeft eigen systemen ontwikkeld die de voordelen van een warmtepomp en de zonnewarmte optimaal met elkaar combineren. De zonne-installatie levert tijdens de zonnige maanden praktisch alle warmte die vereist is.


Fotovoltaïek

Schüco levert PV installaties en afzonderlijke componenten voor veel toepassingen uit één hand; van een eengezinswoning tot een grote installatie. Dankzij het Schüco-totaalpakket is de opbouw van netgekoppelde installaties, netgekoppelde back-up-systemen en zelfstandige eilandinstallaties mogelijk.


Solaire koeling

De klimaatregeling van kantoren en winkel- en woonruimten neemt drastisch toe in Europa. De conventionele klimaatregeling gebeurt grotendeels op basis van elektrisch aangedreven AC-compressors.


Montagesystemen

Schüco-montagesystemen bieden unieke keuzemogelijkheden en zijn zodoende geschikt voor het omzetten van indviduele wensen en vereisten. Alleen het premium-systeem biedt zes verschillende montagevarianten.


Kleurafwerkingen

De “System finish” oppervlaktebehandeling van aluminium gevelconstructie heeft zich in de loop der tijd geëvolueerd van een eenvoudige maar belangrijke beschermingslaag naar een architectonisch stuk gereedschap het ontwerp van een gebouw te optimaliseren.

Randstad Nieuws / News


Meld nieuws
Geveladviescentrum voor Schuco kunststofkozijnen



Geveladvies voor topkwaliteit Schuco kunststof kozijnen en ramen voor informatie klik hier

Om u een impressie te geven, hebben we een showroom Kunststof kozijnen en ramen van Schuco-centrum ingericht met een breed scala aan geveloplossingen.