Bouwsysteem modulair lichtgewicht duurzaam

Frits Huffnagel citymarketing & communicatie

Wie is Frits Huffnagel?





Frits Huffnagel (1968) is wethouder geweest in Amsterdam (Financiƫn, Economische Zaken, ICT en Luchthaven) en in Den Haag (Citymarketing en Binnenstad, Internationaal, ICT en Personeel & Organisatie). Zijn specialiteit is Citymarketing en Communicatie. In de hoofdstad introduceerde hij de campagne 'I amsterdam' en de hofstad heeft hij op de kaart gezet als "Internationale stad van Vrede en Recht".



Deze vrolijke welbespraakte liberaal werd nationaal bekend als panellid in het debatprogramma Het Lagerhuis. Hij is zeer goed ingevoerd in de lokale en nationale politiek. Huffnagel was lid van het campagneteam van Gerrit Zalm (2003) en succesvol campagneleider van Mark Rutte (2006).



Daarnaast volgt hij de Amerikaanse politiek op de voet, wat hem eerder ontmoetingen opleverde met de presidenten Barack Obama en Bill Clinton en zijn vrouw Hillary Clinton.



Zijn politieke ervaring en opvattingen weet hij te combineren met een flinke dosis humor. Daardoor is hij een graag geziene en gehoorde gast in televisieprogramma's als Pauw & Witteman en WNL Ochtendspits.



Daarnaast kan hij als discussieleider zeer goed in de rol van 'advocaat van de duivel' treden en daarmee discussies vlot trekken en meningsverschillen boven tafel krijgen. Hij is in te huren als spreker, columnist, voorzitter, presentator en discussieleider.





Zie voor nog meer informatie op de pagina CV





Randstad News - Randstad Nieuws

Randstad Nieuws
contact

Meld nieuws