Zonneenergie bipv panelen installateur

Duurzame energie systemen Hermans Techniek

-




Hermans Techniek Energy
Zonne- Windenergie, Duurzame energie systemen

BIPV Building Integrated Photo Voltaic 'POwerGlaz'
PV panels, PV modules, Solar Energy, Zonnepanelen, Zonne energie systemen, Zonne energie installaties.
Hermans Techniek staat voor Duurzame Energie installaties


Hermans Techniek PG BV adviseert en levert op maat de wereld bekende PowerGLAZ PV Solar Energy -(Photovoltaic modules, panelen)

PowerGLAZ van Hermans Techniek is een glasconstructie, waarin Photovoltaic PV Zonne -panelen verwerkt zijn. Een unieke constructie die mogelijkheden biedt in de dikte, maat en vorm van het glas en de panelen, waardoor men niet meer vast zit aan de "vaste" ontwerpen van de huidige zonnepanelen.



Tevens kan er rekening worden gehouden met de licht doorlaat van de PV panelen.
'PowerGLAZ' - CIPEX- HT PV Glaz - biedt uitkomst voor de ontwerpen en ideeen van architecten, installateurs en adviesbureaus.

Flexibiliteit in architectuur en toepassingen
Vele gebouwen, woningen, kassen en abri"s kunnen worden voorzien van deze glasconstructie en heeft zich bewezen in verschillende landen, binnen en buiten Europa. Ook de overheid toont haar interesse voor deze duurzame oplossing. Meet PowerGLAZ biedt Hermans Techniek NL BV nieuwe mogelijkheden voor de toekomst.



PowerGLAZ is een product ROMAG UK.

Romag is de toonaangevende producent op het gebied van glas toepassingen, constructies en speciaal toepassingen van Solar energy.
ROMAG heeft binnen en buiten Europa unieke referentie projecten.






Hermans Techniek PG BV is ISO 9001-2008 gekwalificeerd!
Hermans Techniek NL BV is door Bureau Veritas gekwalificeerd volgens de norm ISO 9001-2008. Een bevestiging van het functioneren en hebben van een geborgd kwaliteitssysteem met een gestroomlijnde organisatie.

Hermans Techniek specialisten in duurzame, energiebesparende systemen en installaties. Hermans Techniek staat voor Eco Energie

Hermans Techniek Nederland B.V. is een klantgerichte groothandelsorganisatie die zich gespecialiseerd heeft in het adviseren over en leveren van leidingwerk, isolatiematerialen en toepassingen voor bouwbedrijven en installateurs in binnen- en buitenland. Sinds de start van de organisatie in 1985 als leverancier van warmte- en koudetransport heeft Hermans Techniek NL BV zich met succes ontwikkeld tot een veelzijdig specialist in duurzame iinstallaties in eco energie.

Hermans Techniek PG BV levert een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige goederen. Bij het samenstellen van het pakket aan producten en diensten dat wij aanbieden vormt kwaliteit het belangrijkste uitgangspunt. Hermans Techniek NL BV importeert en levert alleen de beste systemen van internationale topfabrikanten. Welk product u ook nodig heeft, of het nu gaat om voorgeisoleerde terreinleidingen of om buffervaten, elk product in ons assortiment heeft zijn waarde in de praktijk al meerdere malen bewezen.



Op de markten waarin we actief zijn is een zeer nauwkeurige maatvoering en een perfecte afstemming vereist, daarom stoppen we niet bij het leveren van sterke producten. Binnen onze organisatie hechten wij net zoveel waarde aan praktische adviezen en deskundige begeleiding. Daarbij hanteren we nog steeds dezelfde kernwaarden waar wij als organisatie groot mee zijn geworden: betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Een enthousiast en deskundig team staat altijd voor u klaar!


powerglaz
pv-modules


Hermans Techniek Energy BV
PhotoVoltaic
Zonnecollectoren
Windenergie

Hermans Techniek Nederland BV
Therma-Tube Grondleidingen
Cipex HT Warmtewisselaars
Cipex HT Drycoolers
Cipex HT Buffervaten
Cipex HT Thermo Energie

Hermans Techniek Contactgegevens

Hermans Techniek Nederland BV
Weg en Bos 17
2661 DG Bergschenhoek
T. +31 (0)10- 5241000
F. +31 (0)10- 5241001
E. verkoop@hermanstechniek.nl
W.www.hermanstechniek.nl

Algemene voorwaarden Hermans Techniek NL BV
KVK nummer: H.R. Tilburg nr. 18.072.734
BTW nummer: NL8126.93.176.B01

Hermans Techniek Energy BV
Weg en Bos 17
2661 DG Bergschenhoek
T. +31 (0)10- 5241000
F. +31 (0)10- 5241001
E. energy@hermanstechniek.nl

W. Hermans techniekenergy.nl

Algemene voorwaarden Hermans Techniek Energy BV
KVK nummer: H.R. Tilburg nr. 17.254.767
BTW nummer: NL8208.99.288.B01



Energie Nieuws / News
Randstad Nieuws / News /

Meld nieuws