Gebiedsontwikkeling vastgoed en natuurbeheer

Landschaps architect ontwerper natuurbeheer

-

Ontwerpers van tuin | park | recreatie | landschap



Tuinontwerpen voor particulieren

Je kunt bij ons terecht voor tuinadvies: zoals tuinontwerpen, tuinschetsen of een beplantingsplan. Als je dat wenst begeleiden wij de aanleg van de tuin. Je bent natuurlijk van harte welkom op de inloop schetsuren op vrijdagen.

Ontwerp- en planuitwerking voor hoveniers en groenaannemers
Je wilt sparren over een grootschalig project. Het kan ook zijn dat je de eerste ontwerpideeën al hebt maar ze graag wil laten uitwerken. Tuinontwerpen, uitwerken van concepten, technische tekeningen of visualisaties alles is mogelijk. Of … voor als je het zelf wilt leren zijn er cursussen: 3D tekenen, ontwerpen en beplantingen.


Landschapsontwerpen voor campings en recreatiebedrijven
Ik help bij het ontwerpen en inrichten van campings, kampeerboerderijen, natuurterreinen, recreatieparken en landschapscampings. Met een terreininrichting welke gebaseerd is op de uitgangspunten van landschap, ecologie en milieu kun je je sterker onderscheiden en bespaar je beheerslasten.

Advies en terreininrichting voor bedrijfsterreinen, schoolpleinen
De kwaliteit van de buitenruimte is onlosmakelijk verbonden met hoe schoolpleinen, begraafplaatsen, industrieterreinen en zorginstellingen functioneren. Met een doordacht ontwerp verweven we de identiteit van de organisatie met de praktische wensen van de gebruikers en een duurzaam milieu.


Vanaf 1979 ervaring
Persoonlijke benadering van onze klanten
Maatwerk advies
Begeleiding van ontwerp naar uitvoering
Veel gratis tips



Randstad Nieuws: Groen advies ontwerp en inrichting

Meld nieuws