Zeeland bedrijfsruimte kantoorruimte winkels

Zeeland winkelruimte huren of kopen


Zeeland winkelruimte huren of kopen Middelburg, Vlissingen, Goes, Zierikzee



Winkelruimte, bedrijfsruimte, kantoorruimte, kopen of huren o.a. in Zeeland, Middelburg, Vlissingen, Goes, Zierikzee.
Wij bieden u een ruime keuze aan winkels, winkelpanden op diverse locaties, waaronder een groot aantal winkelruimtes in steden zoals Middelburg, Vlissingen, Goes, Zierikzee en Terneuzen.


Zeeland is een interessante provincie voor detaillisten om een winkelruimte te huren of te kopen. De grote toestroom van toeristen in de zomermaanden en het veelzijdige winkelaanbod van de Zeeuwse steden bieden commerciƫle perspectieven die ondernemen aantrekkelijk maken. Bij AVV Vastgoed kunt u terecht als u een winkelruimte wilt huren of kopen in Zeeland. Wij bieden u een ruime keuze aan winkelpanden op diverse locaties, waaronder een groot aantal winkelruimtes in steden zoals Vlissingen, Middelburg, Goes en Terneuzen. Zo bieden wij u graag een vastgoedoplossing op maat in uw zoektocht naar de perfecte ruimte voor uw winkel.

Bekijk onderstaand het aanbod met winkelruimtes die wij te huur en te koop aanbieden in Zeeland en neem contact op voor meer informatie.


Overzicht winkelruimtes in Zeeland


Winkelpand, Winkelruimte huren of kopen AVV Beheer..




Zoekt u een passende bedrijfsruimte? Een kantoorpand? Een winkelruimte op toplocatie? Kortom, u zoekt ruimte om te ondernemen in Zeeland.

AVV Beheer verhuurt en beheert een grote verscheidenheid aan bedrijfsmatig vastgoed waaronder winkels, kantoren, horecagelegenheden en overige bedrijfsruimten in met name de grotere steden in Zuid-West Nederland.

Op zoek naar een winkel in Middelburg, Vlissingen, een horecapand in Hulst of een kantoorpand in Goes? Inzicht in ons aanbod vindt u klik hier.

In het verlengde van de huuractiviteiten is de handel in onroerende zaken een van de belangrijkste activiteiten van het bedrijf. AVVBeheer kan dan ook nagenoeg iedere onderneming van passende huisvesting voorzien.

AVV Beheer informeert u graag over de vele mogelijkheden in Zeeland. En in aangrenzende regio's. Neem even contact op dat werkt direct in uw voordeel.

AVV Beheer is een innovatieve vastgoed - projectontwikkelaar en beheer organisatie. AVV Beheer is thuis in vastgoed en woningbouw. AVV Beheer ontwikkelt in wonen op toplocaties woningen, appartementen, studio's, villa's en bungalows.

In vastgoed ontwikkelt en beheert AVV Beheer een ruim aanbod in o.a. Middelburg, Vlissingen, Goes en Zierikzee. AVV biedt een breed aanbod bedrijfsruimten, kantoren, winkelpanden. Zowel huur als koop.

In deze rubriek een verkort overzicht van actueel en divers aanbod. Vanzelfsprekend zijn er meer mogelijkheden waarin wij u kunnen adviseren. Neem even contact met ons op.

Geinteresseerd in het nieuwe werken in Middelburg?
In Middelburg realiseerde AVV Beheer een architectuur-icoon. Het nieuwe werken in een kantoorruimte met visie op de toekomst.
klik hier voor meer info




AVV Beheer ontwikkelt nieuw vastgoed voor zowel eigen rekening en risico, als in samenwerking met derden.
In onze portefeuille bevindt zich een verscheidenheid aan bouwpercelen in verschillende plaatsen waarop u uw eigen droomhuis kunt realiseren.

Voor zowel water- als natuurliefhebbers heeft AVV interessante mogelijkheden: enkele percelen direct aan de haven van Kortgene, percelen aan de entree van Westkapelle met directe aansluiting naar de kreek en duinen en meer fantastische locaties.

Onze medewerkers staan u vanzelfsprekend graag met raad en daad terzijde om uw project tot een succes te maken.


direct naar de site klik hier




Buitenruststraat 6 - Middelburg - T. 0118 678937 - E. info@avvbeheer.nl

AVV Beheer staat synoniem voor meer dan 45 jaar ervaring in aankoop, verkoop, verhuur en beheer van woningen, winkels en een verscheidenheid aan overige bedrijfspanden. AVV Beheer is succesvol op het gebied van de ontwikkeling en verkoop van een divers aanbod aan vastgoedprojecten voor recreeren, wonen en ondernemen in Zuid-West Nederland speciaal Zeeland.

Het werkgebied heeft de focus op Zeeland met o.a. bezit in Middelburg, Vlissingen, Goes, Zierikzee en Terneuzen als ook een tal van leuke dorpen zoals bijvoorbeeld Kamperland, Koudekerke, Wemeldinge en Westkapelle. Ook de rest van Nederland behoort tot het werkgebied.

Meld nieuws