Architecten renovatie, verbouw herenhuizen panden

Zelfbouw Advies Renovatie Architecten Rotterdam

-


Zelfbouw, Verbouw, Renovatie Restauratie Architecten Rotterdam: Renovatie monumentale historische gebouwen en panden Rotterdam. Ontwerp, Bouwkundig advies. Ontwerp, Verbouw en Renovatie.



OLA Architecten voor Zelfbouw, advies en ontwerp, voor kavels in de Randstad en regio Rotterdam voor Woningen - herenhuizen - landhuizen -villa's.

Monumentale en historische panden
WoonTuinen, ontwerp en inrichting, woontuin ideeen, tuinideeen
Klik hier


Zelf een huis bouwen in Rotterdam?
Koop uw eigen stukje Rotterdam en realiseer uw droomwoning onder begeleiding voor advies en ontwerp van OLA Architecten, OLA Architectuur concepten.

Rotterdam is een wereldstad om in te wonen. U vindt er een heel divers aanbod aan woningen. Maar ook als u geen standaard huis wilt, kunt u in Rotterdam terecht. Op verschillende locaties in Rotterdam kunt u als particulier een stuk grond (een kavel) kopen. Op uw kavel mag u uw eigen woning (laten) bouwen. Helemaal naar uw persoonlijke wensen.

Voorwaarden
Uiteraard stelt de gemeente wel een aantal randvoorwaarden. Zo moet het ontwerp van de woning voldoen aan de wettelijke regels die voor alle bouwprojecten gelden, zoals het bestemmingsplan en het bouwbesluit. Op sommige locaties moet uw plan ook voldoen aan de welstandeisen.

Aanbod
De komende jaren verkoopt de gemeente Rotterdam meer dan 450 kavels. Er zijn bijvoorbeeld kavels beschikbaar in Nesselande, Hoek van Holland, Hillegersberg-Schiebroek en Park Zestienhoven.

Aanmelden
Wilt u op de hoogte blijven van de verkoop van vrije kavels? Schrijf u dan in bij het Bureau Individuele Bouwkavels van de gemeente Rotterdam. Stuur hiervoor een e-mail met uw naam- en adresgegevens naar zelfbouw@rotterdam.nl. U ontvangt de aanmeldingsinfo dan per post.

Vergunning
Heeft u een kavel gekocht, dan kunt u niet meteen beginnen met bouwen. Er moet eerst een Omgevingsvergunning aan u verstrekt zijn.
Met de vergunningcheck op de website www.omgevingsloket.nl kunt u zien voor welke werkzaamheden u een omgevingsvergunning nodig hebt. De Omgevingsvergunning vraagt u digitaal aan.

Deelnemeer met stand op de
Bouw Verbouw beurs UTRECHT JAARBEURS

OLAarchitecten is inventief en flexibel.
OLA Architecten biedt adequaat bouwkundig advies, ontwerp en begeleiding naar budget en vraag.



OLA Architecten: nieuwbouw, verbouwingen, restauratie, interieur, bouwtoezicht, etc.) Met de focus op ontwerpen en begeleiden van de opdrachtgever tijdens het gehele ontwerp- en bouwproces

OLA Architectenbureau: Kenmerk
INNOVATIEF ADVIES, ONTWERP EN BEGELEIDING
OLA architecten
Contact:


Welkom bij OLA ARCHITECTEN

OLA ARCHITECTEN is een enthousiast en betrokken architectenbureau dat u graag adviseert en helpt met het ontwerpen en uitwerken van uiteenlopende projecten van verbouwing tot nieuwbouw.
Wij helpen bij het verkrijgen van benodigde bouwvergunningen en adviseren in elk stadium van het ontwerp. Ook hebben wij uitgebreide kennis van renovatie en de modernisering van historische gebouwen en monumenten. Wij werken met ervaren ingenieurs in alle bedrijfstakken.

OLA ARCHITECTEN levert de hoogste kwaliteit van de diensten, met bijzondere gevoeligheid voor de wensen en ideeën van haar opdrachtgevers en met de optimalisering van de kosten tijdens de ontwerpfase. Elke opdracht wordt individueel behandeld, afhankelijk van specifieke kenmerken van de context en het programma. Met de kennis en het netwerk helpen wij u ook bij andere leveranciers.

OLA ARCHITECTEN nodigt u graag uit tot een GRATIS kennismakingsgesprek en mogelijke samenwerking.



Ontwerp flexibele woningen



Renovatie verbouw monumentale panden


2-onder-1-kapwoningen




ALEKSANDRA SUCHOWSKA

Voorbeelden






Aquawoningen wonen aan en in het water


Innovatieve Architecten best selected: Randstad Nieuws News

Meld nieuws