PROVADA Nieuws - Peter Schreuter

Peter Schreuter gefeliciteerd met succes Provada

-



Gefeliciteerd Peter Schreuter en je top Provada team met dit enorme succes namens Ger van Beek als al zo lang samenwerkend.

PERSBERICHT | Amsterdam, 7 Juni 2018

Bruisende PROVADA ontvangt meer dan 25 duizend bezoekers

De 14e editie van vastgoedbeurs PROVADA is op de laatste dag de grens van 25 duizend bezoekers gepasseerd. In drie dagen bezochten maar liefst 25.667 liefhebbers de RAI. De populariteit illustreert eens te meer dat PROVADA een prominente plek inneemt op de Nederlandse vastgoedmarkt. Met niet alleen een bezoekersrecord, maar ook meer standhouders dan ooit, was PROVADA 2018 ongekend succesvol.

JUBILEUM EDITIE
De jubileumeditie vindt volgend jaar plaats van 4 tot 6 juni in RAI Amsterdam.

Het PROVADA Corporatiedebat vierde dit jaar al een jubileum. De tiende editie legde, traditiegetrouw, de vinger aan de pols van corporatieland. Thema was dit jaar opdrachtgeverschap. Corporaties en de bouwketen houden elkaar vreselijk in de klem, werd gesteld. Faalkosten lopen op tot 25 procent, de transactiekosten zijn veel te hoog. De opdrachtgever zegt: We moeten meer in eindtermen denken en daarop marktpartijen bevragen. Dus ze moeten elkaar in het midden kunnen vinden.



Tevens viel het nieuws op aan de vooravond van de PROVADA over de op hande zijnde fusie tussen Verwey vastgoed en MVGM Quote vastgoedmarkt/Provada.


Randstad Nieuws/News
info@Randstadnieuws.nl
Ger van Beek marketing editor 0654722813

Meld nieuws