PROVADA Nieuws - Peter Schreuter

Nieuws van Peter Schreuter tickets Provada

-

Nieuws van Peter Schreuter
tickets Provada 11, 12 en 13 juni 2024





Welkom bij de Tickets & Registratiepagina voor PROVADA

Bestel of registreer jouw digitale entreekaarten. Jouw digitale entreekaart is geldig voor 3 dagen. Het registratieproces kost slechts enkele minuten. Je ontvangt na registratie jouw toegangsbadge per mail.

DE KAARTVERKOOP IS MINDER GESCHIKT VOOR EEN MOBILE DEVICE.

Let op: Bij de registratie vragen we je een digitale pasfoto te uploaden (verplicht).



Op het programma
De minister van Volkshuisvesting
zal de officiële Opening van de beurs op dinsdagochtend verzorgen. Vanaf het nieuwe Volkshuisvestingsplein ontvangen vertegenwoordigers van het ministerie, corporaties, gemeenten en - niet in de laatste plaats - ‘de markt’, om het gesprek aan te gaan over de woningbouw. Naast het grote Woondebat, het G5-debat en het Energiedebat over Netcongestie, kunnen betrokkenen meepraten in de Fishbowl sessies en aan de Samenwerkingstafels. Vanaf dit nieuwe plein starten dagelijks diverse Tours langs de Woonconcepten.

Woonconcepten op de beursvloer
Meerdere (ontwikkelende) bouwers bieden naast de traditionele bouw ook flexibele woonconcepten aan waardoor woningen sneller en goedkoper gerealiseerd kunnen worden. Ook zijn er nieuwkomers in de markt. Sommige concepten zijn bedoeld voor een tijdelijke bestemming, andere zijn meer gefocust op de biobased materialen of puur op snelheid. Alles wat helpt bij de woontransitie is welkom. De dagelijkse tours over de beursvloer zijn vooral bedoeld om gemeentes en corporaties kennis te laten maken met de diverse concepten. De tours vertrekken vanaf het Volkshuisvestingsplein (hal 12). Aanmelden is verplicht. Vanaf april kunnen geïnteresseerden zich aanmelden via onze website.


Meer weten over het Volkshuisvestingsplein?

PROVADA FUTURE: leren innoveren
Hoe ontwikkel je ‘het beste’ gebouw? Duurzaam, slim, verbonden met de omgeving.
Daar is meer dan alleen techniek voor nodig. Denk ook aan innovatieve concepten waar gebruikers blij van worden. Bij PROVADA FUTURE verzamelen talrijke creatieve ondernemers zich met een slim product voor de gebouwde omgeving. Zij denken graag mee over de uitdagingen die er zijn. Dankzij onze partners van het Smart Building Collective en het Bouwlab R&Do kun je op dit plein (hal 11) veel nieuwe inzichten op doen.

PROVADA x Homeplan:
Build to Connect bouwt door in 2024!
En jij kunt meedoen! Zet vrijdag 20 september in je agenda en meld jouw team aan voor de tweede editie van het leukste outdoor event bij het Eemklooster in Amersfoort. We kunnen niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan met een nog grotere kettingreactie! Bouwen voor het goede doel Homeplan. Lees verder >>

Meld je direct aan >>

­
We vieren 20 jaar van ontmoeten, verbinden en samenwerken

RandstadNieuws/News Provada Nieuws / Tickets

Meld nieuws