Amsterdam Haven Flexbuilding Piet Hein Eek Dak

Amsterdam Haven Flexbuilding Piet Hein Eek Dak

Amsterdam Haven Flexbuilding Bedrijfsruimte


Ondernemers ontwerpen en ontwikkelen eigen bedrijfsruimte in Amsterdamse haven







Bedrijfsruimtemarkt/ Amsterdam Haven
Samenwerking PFC2 - Duravermeer


In de Amsterdamse Haven is een Flexbuilding project gestart, waarbij ondernemers de gehele ontwikkeling van hun bedrijfspand -van indeling, grootte en ontwerp tot het op maat laten bouwen en de oplevering voor huur of koop- zelf tot in detail bepalen. De bonte verzameling van verschillende bedrijven wordt gezamenlijk gerealiseerd onder één gemeenschappelijk dak, naar een ontwerp van Piet Hein Eek. Het Dak bestaat uit ruim 20.000m² bvo. Begin 2013 wordt gestart met de bouw van de eerste fase, welke ongeveer 9 maanden in beslag zal nemen.


De Houthavens
De omgeving van Het Dak word gekenmerkt door de sfeer van de haven en de stad Amsterdam. Naast een groot aantal bedrijven dat zich in de Houthavens heeft gevestigd of dit gaat doen, zijn er horecavoorzieningen en ontspanningsmogelijkheden in de buurt. Met het Westerpark en de Spaarndammerbuurt om de hoek is ook de levendigheid van de stad Amsterdam volop zichtbaar en merkbaar. In de Houthavens komt een nieuw woongebied met chique woningen, restaurants en appartementen op schiereilanden in het water. Het Havenbedrijf bestemde de Minervahaven, een gebied binnen de Houthavens, tot gemengd bedrijven- en kantorengebied, met ruimte voor frisse en nieuwe ideeën. Architecten vestigden er zich in zelfontworpen gebouwen en designers, reclamebureaus en multimediaspecialisten volgden snel.

In de omgeving zijn veel bedrijven uit de creatieve industrie al gevestigd, zoals: Barts, Dedato Architecten, Mindful Marketing, Rick Engelkes Producties, Saatchi & Saatchi en Hollandse Hoogte. De horecagelegenheden REM-Eiland, Pont13 en Strand West zijn vlakbij


Randstad News - Randstad Nieuws

contact

Meld nieuws