Zeeland Horecaruimte koop huur aanbod

Zeeland Horeca te koop huur aanbod

-Zeeland horeca te koop te huurAVV Beheer verhuurt, verkoopt en beheert een grote verscheidenheid aan bedrijfsmatig vastgoed waaronder winkelruimtes, kantoorruimtes, horecaruimtes en overige bedrijfsruimtes in met name de grotere steden in Zuid-West Nederland.

Bent u op zoek naar een horecaruimte, kantoorruimte of bedrijfsruimte in bijvoorbeeld Middelburg, Vlissingen, Zierikzee of Goes? Bekijk onderstaand ons huur en koop aanbod en neem contact op voor meer informatie.- See more at: Horecaruimtes in Zeeland klik hier

Heeft u vragen of opmerkingen,
dan kunt u ons dagelijks tussen 8.30 en 17.00 uur telefonisch bereiken op nummer 0118-678937.
Voor verhuur kunt u zich via info@avvbeheer.nl aan ons richten.

Voor verkoop kunt u zich via info@avvbeheer.nl aan ons richtenBuitenruststraat 6 - Middelburg - T. 0118 678937 - E. info@avvbeheer.nl


AVV Beheer profiel
AVVBeheer staat synoniem voor meer dan 45 jaar ervaring in aankoop, verkoop, verhuur en beheer van woningen, winkels en een verscheidenheid aan overige bedrijfspanden. Daarnaast acteert AVV al vele jaren succesvol op het gebied van de ontwikkeling en verkoop van een divers aanbod aan vastgoedprojecten voor recreeren, wonen en ondernemen in met name Zuid-West Nederland.

Het werkgebied heeft de focus op Zeeland met o.a. bezit in Middelburg, Vlissingen, Goes, Zierikzee en Terneuzen als ook een tal van leuke dorpen zoals bijvoorbeeld Kamperland, Koudekerke, Wemeldinge en Westkapelle. Ook de rest van Nederland behoort tot het werkgebied.

AVV-Vastgoed.nl