Fotowanden indoor outdoor vastgoedprojecten

Rotterdam Architectuurmaand

-

Rotterdam Architectuurmaand groot succes in het Postkantoor

Rocka full service in turnkey projecten voor Musea en vastgoed verzorgde de opvallende perfecte uitvoering van de signing
ROTTERDAM ARCHITECTUUR MAAND
RAM19 IS VOORBIJ!
De Rotterdam Architectuur Maand telt bijna 60.000 bezoekers
“Investeren in een karakteristiek festivalaanbod loont!”


De Rotterdam Architectuur Maand blikt terug op een succesvolle vierde editie. Het uitgebreide programma, bestaande uit lezingen, debatten, tours en architectuurfestivals trok in totaal bijna 60.000 bezoekers. Een stijging van ruim 15.000 bezoekers ten opzichte van vorig jaar.


POST trekt veel bekijks
Veel mensen brachten de afgelopen weken een laatste bezoek aan POST Podium. Speciaal voor de Rotterdam Architectuur Maand opende het voormalig postkantoor aan de Coolsingel nog één keer de deuren voor het grote publiek.
Bijna 27.000 mensen maakten van de gelegenheid gebruik om de maquettes van beeldbepalende projecten als van Feyenoord City, Hart van Zuid, Rijnhaven en de binnenstad te zien en om nog een laatste kijkje te nemen in het historische pand, voordat het wordt getransformeerd.


Gelaagde stad
Binnen het thema ‘de gelaagde stad’ konden bezoekers verschillende lagen van Rotterdam ervaren. Letterlijk via een zipline de hoogte in tijdens de Rotterdamse Dakendagen, of op ontdekkingsreis door geheime kelders en verlaten tramstations tijdens Parfum de BoemBoem, maar ook verdiepend met programma’s rondom de transformatie van monumentaal erfgoed en lezingen van Eran Chen (ODA New York), Adriaan Geuze (WEST8) en Wim Pijbes (Droom&Daad)


Drukbezocht
De Rotterdamse Dakendagen beleefde een succesvolle editie. Ruim 22.000 bezoekers brachten een bezoek aan het uitgebreide programma op 65 daken. Ook het slotweekend van de Bauhaus tentoonstelling met het Bauhausfest van Museum Boijmans Van Beuningen mocht op veel publiek rekenen. De Rotterdam Architectuur Maand werd afgelopen weekend afgesloten met een drukbezochte editie van de Dag van de Architectuur, dat ruim 8.000 bezoekers trok.

Nog te doen na #RAM19
Er zijn nog een aantal tentoonstellingen te bezoeken of ga mee met een van de tours. Bekijk hier wat er nog te doen is!


Rocka maakt het professioneel mooi zowel buiten als binnen!adres

Galvanistraat 114
3029 AD Rotterdam
Expeditie

Contact

Telefoon
+31 (0)10 412 04 48

www.Rocka.nl

Randstad Signing Nieuws/News
info@randstadnieuws.nl
M:0654722813

Meld nieuws