Randstad Consultants IT ICT

SAP specialisten IT SolutionsMissie
Onze Consultants vertalen SAP vraagstukken naar kwalitatief sterke en optimaal haalbare scenario's. Magma IT Solutions is een ervaren, solide organisatie die enkelvoudige diensten levert en multidisciplinaire projecten bestuurt namens onze opdrachtgevers.

De kracht van Magma IT Solutions ligt in samenwerking. Ons doel is voor onze opdrachtgevers een zo optimaal mogelijk resultaat neer zetten binnen de gestelde grenzen. We focussen ons op de functionaliteit van het gewenste SAP resultaat. We kijken verder dan de technische details en mogelijkheden.

Magma IT Solutions houdt ook haar eigen organisatie beheersbaar. Dit houdt ons flexibel en pragmatisch en we kunnen voor de benodigde hoogstaande kwaliteit en expertise van onze medewerkers garant staan. Het geeft ons juist die benodigde bewegingsvrijheid om soepel contacten te leggen en een duidelijke toegevoegde waarde te zijn voor onze opdrachtgevers. Het stelt ons in staat maatwerk te leveren.

Visie
Opdrachtgevers hebben een sterke behoefte aan partijen die integrale oplossingen bieden. Opdrachtgevers willen activiteiten die niet tot hun kerntaken behoren bij voorkeur uitbesteden. Dit geldt zowel voor de complexe SAP implementaties als voor het onderhoud en beheer ervan.

Opdrachtgevers zoeken bureaus die namens hen adequaat leiding geven aan (complexe) SAP processen en SAP vraagstukken, waar specialistische SAP kennis voor vereist is. Transparant proces- en projectmanagement en een goede communicatie zijn essentiƫle elementen om samen tot het gewenste resultaat te komen.


SAP informatierandstad nieuws / news
info@randstadnieuws.nl

Meld nieuws
Media (print)Automatisering Gids