Randstad Consultants IT ICT

IT ICT carriere vacatures top jobs YOUCT

-

IT ICT Vacatures Top Jobs voor een carriere switch

Consultant systeembeheer

IT Servicedesk Professional

Meewerkend Teamleider Operations

Accountmanager new business

vacatures... info

YouCT Visie en Missie
Joost van den Heuvel (Directeur YouCT )
Bij YouCT zijn wij er van overtuigd dat kantoorautomatisering een lust en geen last moet zijn. Alleen dan kan het rendement van u en uw medewerkers omhoog.

De persoonlijke relatie die wordt opgebouwd met onze klanten leid er toe dat wij onze relaties door en door kennen, de bedrijfsprocessen begrijpen, de doelstellingen van de organisatie kennen en kunnen vertalen in het juiste automatiserings behoefte en advies. In combinatie met het proactief beheren van hard- en software zorgt YouCT er voor dat u klaar bent voor de toekomst. Het feit dat wij verschillende klanten reeds meer dan 10 jaar tot onze vaste relaties mogen rekenen geeft aan dat deze werkwijze gewaardeerd wordt.

Bent u óók op zoek naar persoonlijke aandacht?
Wij bezoeken u graag om uw organisatie en haar behoeften inzichtelijk te krijgen en dit te vertalen in de juiste propositie

Met vriendelijke groet,

Joost van den Heuvel
Directeur

Producten & diensten: de meerwaarde van YouCT

Zoekt u een betrouwbare ICT-partner met actuele kennis van zaken? De professionals van YouCT staan u bij met raad en daad over bits en bytes. Automatisering moet voor u werken. Niet tegen. Dat is de omgekeerde wereld. Graag geven we u tekst en uitleg over onze persoonlijke aanpak.
Uw behoefte staat centraal

Meer weten of interesse in een afspraak? Met liefde voor het vak demonstreren we de voors en tegens van mogelijke oplossingen. Denk aan Netwerken & servers, Cloudcomputing, verkoop van Hardware & software, VoiP-telefonie of Projectmanagement. Ook voor Producten & diensten geldt nadrukkelijk: uw behoefte staat centraal.

YouCT Contactinformatie

YouCT
Cereslaan 8
5384 VT Heesch

T: +31 (0)88 033 45 00
F: +31 (0)88 033 45 67
E: info@youct.nl
I: www.YouCT

Algemene gegevens
KvK. Nummer: 17171923
Bankrelatie: Postbank
Rek. nr: 5174008
BTW nr: NL814792698B01
IBAN: NL75INGB0005174008
BIC: INGBNL2A


IT ICT carriere jobs:

Special selected by Randstad Nieuws Randstad News

Meld nieuws
Media (print)Automatisering Gids