Randstad Consultants IT ICT

Randstad ict: flexibele banen

-

Randstad Nieuws ICT service vacatures

Klik hier...

Randstad IT ICT
Randstad ICT behoort tot de grootste werkgevers in Nederland op het gebied van flexibele banen in de ICT. Wij helpen je direct aan een ICT-functie die bij jou past. Je kunt daarbij rekenen op deskundig advies van onze vakbekwame intercedenten. Zij staan dagelijks in contact met grote IT-organisaties en banken, maar ook met gespecialiseerde IT-bedrijven. Er is altijd een vestiging bij jou in de buurt!

Wat zijn je mogelijkheden?
Heb je een opleiding op mbo- of hbo- niveau en/of beschik je over relevante werkervaring? Dan zoeken wij graag samen met jou naar een passende baan. Randstad ICT heeft samen met een bekend opleidingsinstituut technische kennistesten ontwikkeld. Aan de hand van de testresultaten ga je samen met een gespecialiseerde intercedent je loopbaan- en trainingsmogelijkheden bekijken.

Kies de baan die bij jou past
Je kunt via Randstad ICT voor langere tijd aan de slag bij een opdrachtgever. Ook kun je in vaste dienst komen bij Randstad of de opdrachtgever. Of je kiest er bewust voor om op verschillende IT-opdrachten te werken. Jij beslist!

Meer weten? Klik hier

Wil je meer weten over wat Randstad ICT voor jou en je loopbaan kan betekenen? Kom dan langs bij een vestiging bij jou in de buurt.
Randstad ICT


Randstad nieuws / News :

info@randstadnieuws.nl

Meld nieuws
Media (print)Automatisering Gids