ICT netwerkbeheer specialisten

Avantage netwerkbeheer Rotterdam regio

-

Avantage groep netwerkbeheer cloud seminar
Ontkomt u aan de Cloud

Cloud Computing veroorzaakt volgens sommigen een aardverschuiving in het landschap van ICT-infrastructuurdiensten. Hoe moeten we deze evolutie begrijpen? Wat zijn de technologische, organisatorische en juridische beperkingen?

Avantage laat u graag, aan de hand van concrete voorbeelden zien óf en hoé een op de Cloud gebaseerde infrastructuur voor u, nu of in de toekomst, een passende en betaalbare oplossing is. Het gebruik van (Private) Cloud-technologie belooft voordelen inzake flexibiliteit, maar stelt nóg hogere eisen aan beveiliging en privacy. Welke financiële en organisatorische impact heeft Cloud als zakelijk model?
Na deze informatie sessie kent u alle feiten en kunt u zelf bepalen wat voor uw onderneming de mogelijkheden zijn en hoe u uw ICT strategie hierop kunt afstemmen.

Maak een afspraak voor alle informatie en mogelijkheden bij Avantage op kantoor.

Kijk op onze site klik hier


Avantage Groep groeit door acquisitie van
Advisie Computer Consultants (ACC)


PERSBERICHT

Rotterdam Area - Capelle a/d IJssel, Avantage Groep is meer dan 25 jaar succesvol op
het gebied van ICT-netwerkbeheer en wil verder groeien naar een Top ICT-speler binnen het MKB. Mede hiervoor heeft Avantage Groep ACC geacquireerd.
Het leveringsprogramma en dienstenpakket van ACC sluit naadloos aan bij het portfolio van Avantage Automatisering, onderdeel van Avantage Groep. Klanten kunnen door de schaalgrootte nog beter bediend worden. Ook de kwaliteit van de dienstverlening aan de klanten van ACC wordt hiermee verhoogd. De activiteiten van ACC worden per heden voortgezet onder de naam Avantage Managed Services vanuit de locatie in Capelle a/d IJssel.

Avantage Groep realiseert succesvolle ICT-projecten met partners als Microsoft, Novell, Citrix, Evault, Dell, HP, RES en VMware. Men is niet alleen actief in het onderwijs, de zorg, maar ook op het gebied van financiële dienstverlening, handel en industrie, media, bouw en lokale overheden.

Visie Avantage Groep
`Mede door de overname van ACC en de gezamenlijke, intensieve service- en marketingactiviteiten, willen wij anticyclisch groeien. Avantage Groep behoort na deze overname tot één van de krachtigste, zelfstandige ICT-bedrijven. Wij blijven het belangrijk vinden om onze klanten op ICT-gebied te ontzorgen zodat zij zich succesvol op hun eigen kernactiviteiten kunnen concentreren. Zij worden immers door marktomstandigheden steeds meer gedwongen om zich bezig te houden met hun core business, aldus Kees Rijkhoff Algemeen directeur van Avantage.

Over Advisie Computer Consultants
ACC te Soest heeft zich in 2008 afgesplitst van Advisie Automatisering B.V. en levert ICT-oplossingen voor het MKB met 50 tot 1.000 werkplekken. Deze oplossingen realiseren zij door het ontwerpen, leveren, implementeren, onderhouden en beheren van netwerk- en systeem infrastructuren.

Over Avantage Groep
Avantage Groep heeft in haar 22-jarig bestaan een uitstekende naam en positie verworven in de ICT-markt. Avantage Automatisering is met haar circa 80 medewerkers een kwalitatief hoogwaardige dienstverlener op het gebied van netwerk-infrastructuur. Zowel projectmatig als op het gebied van beheer.
De medewerkers hebben een hoog kennisniveau en zijn allen gecertificeerd op verschillende gebieden. Het bedrijf beschikt bij haar partners over hoge partner statussen.Voor meer informatie: www.avantage.nl

Meld nieuws
Media (print)Automatisering Gids