Retail signing full service Rotterdam

Retail Signing POS producties

-

Rocka voor Retail Signing en POS producties regio Rotterdam. Retail, producties en uitvoering voor instore en outstore Signing, Rocka biedt full service.

Rocka Sign, Art en Print specialist op het gebied van tentoonstellingpresentaties, belettering, bewegwijzering, autoreclame en beurspresentaties. In goed overleg kan onze studio voor u de opmaak tot in detail verzorgen. Een arsenaal aan productiemateriaal staat in eigen huis klaar om uw ontwerp in belettering en full colour materiaal te verwerken.

U bent snel en effectief in beeld!

RAAMBELETTERING | BEWEGWIJZERING | BEBORDING | VLOERSTICKERS | SNIJFOLIE | WANDBEPLAKKING | ...EN NOG MEER

Actuele projecten op Rocka Facebook...Like Rocka Nieuws


Rocka is de specialist in beeldbewerking tot op het grootste formaat met de de hoogste kwaliteit voor in- en outdoor sales events, in architectuur, voor industriele doeleinden of kunst en creatieve uitingen, tot giclée kunstdruk of andere toepassingen.

Veel bedrijven en de retail in Rotterdam doen opvallend aan City Marketing en Dressing met fantastische indoor en outdoor banners achter etalages of aan de gevels. Rocka is uw signing partner als het speciaal om kwaliteit en ook grote formaten gaat.

Rocka is specialist van klein tot groot formaat City signs voor gewenst effect met top City Dressing.

City Dressing in stijl.
Uw evenement mag juist die passende aankleding krijgen. Rocka is bij uitstek geschikt voor de creatie van signs voor uw presentaties, congressen, feesten en speciale evenementen.

Rocka maakt het professioneel mooi zowel buiten als binnen!adres

Galvanistraat 114
3029 AD Rotterdam
Expeditie

Contact

Telefoon
+31 (0)10 412 04 48

www.Rocka.nlRandstad Signing Nieuws/News
info@randstadnieuws.nl
M:0654722813randstadnieuws.nl

Meld nieuws