Randstad Group marketing communications

Randstad persbericht Group Marketing & communi

-




Mariella de Koning en Machteld Merens leiden samen Marketing & Communications Randstad Group

Persberichten Randstad group



Bron:Communicatieonline.nl - Ellen Elsinghorst, redactie | 29 juni 2015


Hun benoeming valt samen met het vertrek van cmo Frans Cornelis, die aan de slag gaat als marketing-consultant en docent.


Bij Randstad is Mariella de Koning (links op de foto) benoemd tot Managing Director Group Marketing, en Machteld Merens tot Director Group Communications. Zij zullen samen leiding geven aan de afdeling Group Marketing & Communications. Zowel De Koning als Merens gaat voortaan rapporteren aan ceo Jacques van den Broek

Frans Cornelis

Cmo Frans Cornelis vertrekt per 1 juli bij Randstad. Hij heeft een grote invloed gehad op de ontwikkeling van de marketing en branding strategie van Randstad en de vakbekwaamheid van het internationale netwerk, onder andere door een gedegen benadering op het gebied van accountability. Hij gaat aan de slag als marketing-consultant en docent.




Mariella de Koning

Mariella de Koning werkt sinds 2014 bij Randstad en is o.a. verantwoordelijk voor branding, marketing & marketing communicatie, market analytics, sponsoring, en marketing technology. Zij heeft uitgebreide internationale ervaring opgedaan in marketing en business in Londen, Taiwan, Hongkong en Nederland, bij Philips en Vodafone. De Koning heeft een Master in Industrieel Ontwerpen van de TU Delft en een postdoc Brand management van Rijksuniversiteit Groningen.

Machteld Merens

Machteld Merens werkt sinds 2007 bij Randstad. Zij is o.a. verantwoordelijk voor thought leadership, reputatie, contentmanagement, internationale media relaties, issue & crisis management, interne communicatie & employee engagement, corporate events en sustainability. Voor Randstad werkte Merens bij Hill+Knowlton Strategies en bij Coebergh Communicatie & PR. Ze heeft een Master Amerikaanse Geschiedenis van de Universiteit Leiden.

Randstad Nieuws / News

Meld nieuws