Vivimex Horeca vloerenspecialisten

Horeca vloeren trends

-

De trends in visgraatvloeren van nu in Horeca en Hotels in alle soorten materialen






direct naar assortiment


Visgraat vloeren zijn sfeervol en decoratief en zijn terug van weggeweest. Hoewel deze vloeren weer veel toegepast worden zijn ze eigenlijk ook tijdloos en passen ze in ieder Horeca, Hotel of recreatie interieur. Oorspronkelijk werden ze in klassieke interieurs toegepast, tegenwoordig zie je ze in allerlei verschillende soorten Horecavloeren en vloeren in Hotels en diverse interieurstijlen aan. Kijkt u maar even mee in onze collectie via onderstaande links.

Trends in Houten visgraat vloeren

Trends in PVC visgraat vloeren

Trends in lamellen Visgraat vloeren

Visgraat vloeren zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo zijn de klassieke visgraat vloeren er vanzelfsprekend. Daarnaast zijn er nu meer stoere houten visgraat looks die o.a. perfect passen in de industriële Horeca of Hotel interieurstijl.

In deze stijl zijn er nu bredere planken waarbij de nerven duidelijk zichtbaar zijn en meer contrast qua kleur in de planken. Zo wordt die harde look gecreëerd die in een industriële Horeca of Hotellounge past.

Vivimex Vloeren Nederland - Specialisten in Horeca Vloeren, Recreatievloeren beschikt over een ruim assortiment visgraat vloeren in alle soorten en maten. Deze stijl vloeren kunt u uit onze enorme collectie kiezen en kunnen we op maat afwerken. Er zijn veel mogelijkheden die wij op graag persoonlijk presenteren, alles is mogelijk!

Vivimex vloeren in de Horeca Hotels en Recreatie

Meld nieuws