Van kluis naar wijnkelder
Aangezien het onmogelijk was om de kluis uit de bank te verwijderen, besloot eigenaar Albert Calor er een bijzondere wijnkelder van te maken. Het is de tweede zaak die de horecaondernemer in Capelle aan den IJssel opent.
Culinair trefpunt in Capelle a/d IJssel. Nieuws Voor fijnproevers in de Rotterdam Regio Rotterdam Area Capelle, Rotterdam region en de Randstad.
CAPELLE AAN DEN IJSSEL In een voormalig bankgebouw is Restaurant De Bank een culinair trefpunt gevestigd:
Culinaire details maakt restaurant-wijnbar De Bank bijzonder.
Unieke Wijnkelder in origenele bankkluis
Fine dining met producten van topleveranciers
Uitgebreide selectie wijnen van eigen importeurs
Modern loungen, sfeervolle en in een bijzondere omgeving.
Culinair trefpunt
Alle gerechten die restaurant-wijnbar De Bank aanbiedt zijn met zorg samengesteld. De gerechten zijn geinspireerd door de Franse en Nederlandse keuken met wereldwijde invloeden. Wij maken uitsluitend gebruik van verse producten van top leveranciers.
Zo ondersteunen wij het Vis & Seizoen principe. "Eet vis wanneer dat verantwoord is en blijf er vanaf wanneer deze met de voortplanting bezig is", daar staat het Vis & Seizoen principe voor. De gerechten op de menukaart zijn aangepast op het verantwoord consumeren van de juiste vis in het juiste seizoen. Bewustwording staat voor kwaliteit op uw bord.