Exclusieve wijnen Ibiza Vino Nova

Unieke exclusieve wijnen, olijfolie, zeezout en...

Vino Nova richt zich op het topsegment in wijnen en producten. Vino Nova staat voor exclusief, uniek en verrassingen voor relaties van VIP's en fijnproevers. Vino Nova is ontstaan vanuit een liefde voor unieke en bijzondere producten. Onze filosofie: een dag niet geproefd, is een dag niet geleefd! Wij zijn een jong, groeiend ambitieus bedrijf op zoek naar producten die zich onderscheiden. Ons doel is om u te blijven verassen en te verbazen! Wij selecteren al onze producten op basis van anciënniteit, onderscheidend vermogen en kwaliteit. Hiernaast werken wij vanuit twee belangrijke basis principes: eerlijkheid en betrouwbaarheid.


Hierbas Ibicencas in Venuez uniek authentiek Ibiza, in smaak en aroma.klik hier voor meer...


Ibiza wijnen, authentieke likeur en producten
In het bijzonder zijn wij gespecialiseerd in het importeren van producten uit Ibiza. Deze producten zijn direct verbonden met de traditionele cultuur van het eiland. Zij weerspiegelen niet alleen de oude tradities maar ook het respect voor de natuur. De producten komen namelijk voort uit ecologische landbouw. Dit is het gezicht van Ibiza wat velen niet kennen en wat wij juist graag onder de aandacht willen brengen.

>

Bent u op zoek naar iets anders? Een uniek product waar men verrast over zal zijn? Neem dan een kijkje in onze webshop. Heeft u vragen of twijfelt u ergens over? Neem gerust contact met ons op en maak gebruik van onze kennis




Welkom in de webshop van Vino Nova. Hier vindt u alle informatie over onze producten, prijzen en producenten. Tevens vindt u hier extra informatie over de herkomst en kwaliteitsaanduidingen van de diverse regio’s waar de producten vandaan komen.

Heeft u als horeca professional (restaurant, bar of club) interesse in één of meerdere van onze producten? Neem dan s.v.p. contact met ons op via horeca@vinonova.nl.


Als er één eiland bekend staat in de wereld dan is het Ibiza.
De velen stranden, de grote clubs, het uitgaansleven en de jetset. Er wordt over geen eiland zoveel geschreven als over Ibiza. Helaas wordt er tot nog toe weinig of nooit over de land- en wijnbouw geschreven.

Wij van Vino Nova willen daar graag verandering in brengen. Ibiza kent namelijk nogal wat bijzondere lokale producten. Een daarvan is bijvoorbeeld Hierbas Ibicencas, het lokale digestief van het eiland. Hierbas Ibicencas is een biologisch product en wordt al meer dan 200 jaar gemaakt.

Naast Hierbas Ibicencas zijn er ook diverse wijnhuizen, waaronder Can Rich en Totem Wines. Mede omdat Ibiza een eiland is, zijn een deel van de originele wijngaarden, ondanks de uitbraak van de phylloxera (druifluis 1862), gespaard gebleven. Dit is bijzonder omdat de uitbraak destijds vrijwel alle originele wijnstokken in het Europa heeft verwoest. Alle wijnen met de aanduiding Vi de la Terra komen daarmee voort uit ecologische wijnbouw.

Naast de wijnen en likeuren kent Ibiza ook landbouw. De voornaamste lokale producten zijn o.a. amandelen, zeezout, olijfolie en geitenkaas. Dit is echter maar een kleine greep uit wat Ibiza te bieden heeft. Vino Nova kan u inmiddels ook enkele van deze producten aanbieden. Dagelijks wordt door ons hard gewerkt aan het zo volledig mogelijk aanbieden van al deze mooie producten.

Ibiza

--------------------------------------------------
Hierbas Ibicencas
Vi de la terra Ibiza

--------------------------------------------------
Can Rich
Mari Mayans
totem-wines/Totem Wines

--------------------------------------------------
Cafés Ibiza
Hierbas de Ibiza
Isleña
Sal de Ibiza

--------------------------------------------------



Languedoc-Roussillon
De Lanquedoc-Roussillion is het meest uitgestrekte wijngebied ter wereld. Daarnaast behoort het tot een van de oudste wijngebieden ter wereld. De wijnbouw is terug te herleiden naar de 7e eeuw voor Christus. De Lanquedoc-Roussillion produceert voornamelijk rode wijnen, maar sinds een aantal jaren wordt er veel geïnvesteerd en hard gewerkt om de kwaliteit van de wijnen naar een hoog niveau te brengen.

Het bijzondere aan de Rousillion is dat, ondanks het grote oppervlak, er veel versnipperde wijnbouw is, m.a.w. het is een gebied met veel kleine wijnhuizen en juist daarom valt er veel te ontdekken! Zo heb je bijvoorbeeld droge rode wijnen uit de Maury, een gebied dat eigenlijk alleen bekend staat om zijn rode zoete dessertwijn, maar ook bijvoorbeeld mousserende wijnen uit de Limoux. Kortom de Lanquedoc-Rousillion is niet alleen een wijngebied met een grote diversiteit maar ook een die verrast

Loire

Het Loiredal wordt ook wel gezien als het hart van Frankrijk. De bijnaam van het gebied is ‘Le Jardin de la France’, de tuin van Frankrijk. Deze bijnaam komt voort uit het prachtige landschap en de velen kastelen die de Loire rijk is. De wijnproductie in het Loire gebied bestaat hoofdzakelijk uit witte wijn en is voor een grootste gedeelte in handen van families. Van de ongeveer 13.000 wijnhuizen bezit meer dan helft daarvan minder dan 10 hectare grond. Hier komt nog eens bij dat het gebied uitgestrekt is en er verschillende klimaten en bodems zijn. De diversiteit in klimaat en omgeving, de nog onbekende unieke druivenrassen zoals Romoratin maakt de Loire als wijngebied tot niet alleen een van de mooiste maar ook een van de meest bijzondere wijngebieden van Frankrijk


--------------------------------------------------
Gedistilleerd
Olijfolie
Wijn
Zeezout

--------------------------------------------------
Contact

Vino Nova B.V.
Postbus 332
1380 AH Weesp
Nederland
Telefoon: +31 6 10287706
Email: info@vinonova.nl

KvK Gooi-, Eem- & Flevoland: 5239.6800
BTW-identificatienummer: NL850425669B01



Randstad Nieuws / News

Meld nieuws