VIP Party Catering Walking Dinners Nederland

Exclusieve VIP Party Catering Walking Dinner
VIP Party Catering, exclusieve Walking dinners van culinaire chefkok. Op uw priveadres, het bedrijf of op gewenste locatie in Nederland. Laat u verrassen door de chefkok Andy Hemelaar....meer


best Party Catering selected: Randstadnews

Culinair en feestelijk genieten in eigen ambiance.
De Party Catering van Andy Hemelaar biedt een keur culinaire verrassingen voor een Walking Dinner, een privediner, op locatie, of op de zaak. Kortom, maak een afspraak voor een verrassend en exclusief en feestelijk prive of zakelijk diners en service. Naar wens vorm gegeven in een passend feestelijk, jubileum of gelegenheidsthema.

Denk bijvoorbeeld ook aan de mogelijkheden voor een walkingdinner in een tuin of park of in uw bedrijf.meer


Hemels verzorgt culinaire avonden. Speciaal prive voor mensen die in huiselijk sfeer willen genieten van een mooi en exclusief diner. U heeft al een Hemels Thuisdiner vanaf 2 personen. Geheel samengesteld met u en de chef. Uiteraard met de ingrediƫnten waar u en uw gasten zo dol op zijn! En dit allemaal zonder dat u zelf de hele dag in de keuken hoeft te staan. Vanzelfsprekend verzorgen wij uw culinaire avond van Amuse tot Zoete zaligheid.

Heeft u ter gelegenheid van...iets te vieren?
Maak een afspraak met onze chefkok Andy Hemelaar voor een Exclusieve Party catering, uw culinaire walking dinner aan de zaak of prive

Wij verzorgen walking diners vanaf 10 personen en luxe catering hapjes. Dit kan bij u thuis, op de zaak of op locatie. Op het moment dat u interesse heeft, kunt u vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Hierna zal Hemels Thuisdiner contact met u opnemen.
Plaats nu uw reservering

06 23 89 26 43

info@hemelsthuisdiner.nl

offerte aanvraag klik hier...