Biologisch brood thuisbezorgd Rotterdam

Biologisch brood thuisbezorgd van Edwin Klaasen

-

Biologisch brood, taart en koekjes Thuisbezorgd. Biologisch desem brood van Edwin Klaassen van de BAKKERSWERKPLAATS in Rotterdam - Katendrecht - Biologisch ambachtelijk Desem Brood van de Kaap



EDWIN KLAASEN SAMEN!

Biologisch, eerlijk en goed brood aanbieden, kennis delen en het creëren van werkgelegenheid zijn doelen die voorop staan in de samenwerking.



Edwin
is een vakkundig en gedreven bakker en maakt sinds 2007 brood op basis van eigen desemculturen. Zijn enthousiasme voor brood draagt hij over tijdens broodcursussen op evenementen en festivals. Edwin geeft ook gastlessen op koksopleidingen en schrijft als columnist voor verschillende culinaire magazines. In 2013 bracht hij het bakboek ‘Ik bak geweldig, jij trouwens ook’ uit. Inmiddels een 3e druk.

Edwin zal zijn kennis inzetten om de leerlingen van de Bakkerswerkplaats op te leiden om op die manier het concept van de Bakkerswerkplaats te versterken. Iedere laatste donderdag van de maand is Edwin aanwezig in de Bakkerswerkplaats en vindt er ‘s middags een presentative en proeverij plaats. We nodigen je van harte uit in de Bakkerswerkplaats!








DE ABONNEMENTEN meer weten....
Bij de Bakkerswerkplaats bestel je broden als abonnee vooraf online. Zo ben je altijd verzekerd van jouw favoriete verse ambachtelijke brood en bakken wij nooit teveel. Zo werkt het:

Je wordt lid van de Bakkerswerkplaats, dat gaat via onze website Bakkerswerkplaats op de Kaap in Rotterdam

Vervolgens:

Je neemt een abonnement en geeft op hoeveel en welk brood je per week wilt ontvangen, je betaalt voor 3 of 6 maanden vooruit.

Je bestelt brood op de dag voordat je het wilt hebben voor 12 uur (eerder mag ook!) en betaalt met de vouchers van je abonnement.
Het brood kun je op de afgesproken dag zelf ophalen of thuis laten bezorgen in de regio Rotterdam.

DE WORKSHOPS
In de bakkerswerkplaats geven we allerlei cursussen en workshops. Van pizza-bak sessie met buurtkinderen tot en met leergangen brood bakken. Houd de website in de gaten voor informatie over de leergangen broodbakken.

Onze productieruimte is ook geschikt als plek waar je voor je plotselinge cateringklussen of verjaardagskook terecht kunt.

We vinden brood bij uitstek iets dat mensen samen brengt, dat ze werkelijk tot "compagnons" maakt: mensen die "samen brood bakken". Dus heb je een idee, deel het met ons en grote kans dat er iets leuks uitkomt.

Rotterdam de beste brood bakkers op de Kaap, de Bakkers werkplaats.
Als beste broodbakkers geselecteerd van de Randstad

Meld nieuws