Frankrijk Luxe Vakantiewoningen vakantiehuizen

Vakantiewoningen luxe vrijstaande vakantiehuizen





Vakantiewoningen luxe vrijstaande vakantiehuizen, Frankrijk in de natuur en op unieke locaties. Vakantiewoningen luxe vrijstaande vakantiehuizen



Gîtes en Chambres d'Hôtes - Vakantiehuizen en B&B's.
Welkom bij Gites, het advertentieplatform voor huurders en verhuurders, kopers en verkopers van vakantiehuizen en Chambres d’Hôtes of Bed & Breakfast in Frankrijk.




Gites is een marktplaats en brengt vraag en aanbod bij elkaar. Laat de naam u niet misleiden, met gîtes bedoelen we vakantiehuizen in de breedste zin van het woord; villa, bungalow, appartement, chalêt, château..., u vindt het allemaal op Gites van eenvoudig tot exclusief.

<

klik hier voor verwijzing naar de kaart op de regio van uw keuze, of klik op ‘te huur’.

Let ook op de verschillende sorteer- en selectiemogelijkheden om uw zoektocht gerichter en gemakkelijker te maken.
Bent u op zoek naar een koophuis, klik op ‘te koop’.

Met het e-mailformulier onderaan iedere pagina kunt u rechtstreeks contact opnemen met verhuurder of verkoper. Deze geeft u informatie over de accommodatie.

Heeft u een vraag over onze website, klik dan op 'Over Gites' in het menu voor meer informatie en voor contact met het team van Gites


Award 2014, beste vakantielocaties en vakantiewoningen luxe vakantiehuizen



We hebben de Zoover Award gewonnen!!Gites was door Zoover vakantiebeoordelingen genomineerd als beste aanbieder van vakantiehuizen en wat denkt u? We hebben de Award direct gewonnen met een cijfer van 8,4 (zelfs het op twee na hoogste waarderingscijfer van alle categorieën). Iedereen die op ons heeft gestemd... bedankt.



Ontdek Frankrijk op de mooiste locaties, plaatsen en plekjes.
Gites biedt voor elk wat wils .Vrijheid en ruimte voor levensgenieters.

Gites Vakantiewoningen klik hier


Randstad Nieuws / news

Meld nieuws