Scheveningen haven appartementen Jachthaven

Scheveningen Haven appartementen


Scheveningen haven appartementen Nautisch Centrum Scheveningen, Hellingweg 54b en 66bVariatie aan appartementen
De appartementen in het 'Nautisch Centrum Scheveningen' variëren van 68m2 tot 80m2. Er is sprake van negen verschillende types, gelegen op de begane grond, eerste, tweede of derde verdieping. Het uitzicht is ofwel op de zeewaardig jachthaven (de binnenhaven) dan wel op zee waar de jachten in- en uitvaren.

Volledig afgewerkt
Alle typen zijn voorzien van keuken en sanitair en van wand- en vloerafwerking. U kunt het appartement dan ook zo betrekken! De appartementen hebben een entree, separaat toilet, binnenberging met aansluiting voor de wasmachine, badkamer, slaapkamer en woonkamer. Elk heeft een eigen afsluitbare berging in de parkeergarage én een eigen parkeerplek.- See more at:
Scheveningen haven Nautisch Centrum recreatieappartementen AVV recreatie

Wie droomt er niet van een eigen vakantieverblijf aan zee? Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beiden.

Dit ruime appartement is gesitueerd op de begane grond, aan de havenzijde, van het maritiem complex Nautisch Centrum Scheveningen.
Van alle gemakken voorzien; een ruime woonkamer met open keuken, bijkeuken (berging), 1 slaapkamer, badkamer en apart toilet.
Door zijn grote raampartijen wordt een grandioos uitzicht over de haven gegarandeerd.

Appartement Scheveningen, Hellingweg 54b en 66b


Er zijn meerdere typen appartementen te koop. Informeer ook naar de huurmogelijkheden.

Nieuwsgierig? Hier vindt u nog meer informatie.
Lees ook over het Zuiderstrandtheater dat op steenworp afstand van de appartementen wordt gerealiseerd.

Deel "Scheveningen, Hellingweg 54b en 66b
- See more at:
Scheveningen haven recreatie appartementen AVV woningen recreatie

AVV Woningen, het scherpste aanbod in huur- en koopwoningen

AVV acteert al vele jaren succesvol op het gebied van de ontwikkeling en verkoop van een divers aanbod aan vastgoedprojecten voor recreeren, wonen en ondernemen in met name Zuid-West Nederland. Op AVV Wonen vindt u ons ruime aanbod.

Huurwoningen koopwoningen appartementen recreatie woningen
bouwkavels

Het werkgebied heeft de focus op Zeeland met o.a. bezit in Middelburg, Vlissingen, Goes, Zierikzee en Terneuzen als ook een tal van leuke dorpen zoals bijvoorbeeld Kamperland, Koudekerke, Wemeldinge en Westkapelle. Ook de rest van Nederland behoort tot het werkgebied.


Heeft u vragen of opmerkingen,
dan kunt u ons dagelijks tussen 8.30 en 17.00 uur telefonisch bereiken op nummer 0118-678937.
Voor verhuur kunt u zich via info@avvbeheer.nl aan ons richten.
Voor verkoop kunt u zich via info@avvbeheer.nl aan ons richten

AVV Beheer BV siteMiddelburg, Buitenruststraat 6 T. 0118 678937 - E. info@avvbeheer.nlDe gezellige haven van ScheveningenAan de Haven.nl bied u de mogelijkheid kennis te maken met de Scheveningse haven. Behalve het grote belang dat de haven dient bij de visserij wordt de haven van Scheveningen ook gezien als het nieuwe uitgaanscentrum van Scheveningen.

Breng eens bezoek aan de haven van Scheveningen vanwege de sfeer, de gezelligheid, om te flaneren, uit eten te gaan of gewoon lekker op een terras te zitten. Velen zijn u voorgegaan en hebben de bijzondere sfeer van de haven ontdekt.

Er zijn vele gezellige terrasjes en restaurants. Door de grote diversiteit is er voor elk wel wat wils. Zoekt u een sfeervol restaurant met mooi uitzicht over de haven, een gezellig eetcafeetje, internationale gerechten, een chique ambiance, verrassende gerechten, grote diversiteit, een snelle hap of eten met iets extra's?! Dan kunt u zeker terecht aan de haven van Scheveningen.

De haven van Scheveningen is goed bereikbaar met de auto en heeft voldoende parkeergelegenheid. Ook met het openbaarvervoer is de haven van Scheveningen goed bereikbaar, zowel met Tram en bus. Beiden hebben een halte aan de haven.

Hopelijk mag deze website een link vormen tussen U en de restaurants en bedrijven aan de haven van Scheveningen.Benieuwd ..................? Snuffel dan eens verder op deze site!
Veel plezier op de website en hopelijk tot ziens aan de haven van Scheveningen.

Zie voor meer informatie www.aandehaven.nl

Randstadnieuws meldt nieuws of vragen info@randstadnieuws.nl

Meld nieuws