Corporate Governance opleidingen workhops

  • Corporate Governance opleidingen en workshops

    - PARTNER IN LEADERSHIP & GOVERNANCE Partner in Governance Drs Annemarie van der Burg bij WTC Rotterdam Visie Ons .....

    Lees meer >>
Meld nieuws
Corporate governance workshopsCorporate Governance opleidingen en workshops

PARTNER IN LEADERSHIP & GOVERNANCE
Partner in Governance

Visie Drs Annemarie van der Burg
Ons (mijn) bureau, uniek, levert professionele ondersteunende diensten consultancy op gebied van Management & Governance.

Het is onze (mijn) visie dat voor het goed reilen zeilen van organisaties de juiste strategische koers, goed Management waaronder de juiste organisatieontwikkeling en passend Leiderschap, en passende Governance van belang is.

Het is onze visie dat organisaties of instanties met de juiste strategische koers en constructieve organisatie-en talentontwikkeling waarde toevoegen aan de maatschappij. Het is onze visie dat Goed Bestuur & Toezicht van essentieel belang is voor de economie en professionele diensten op gelieerde gebieden om specifieke expertise vraagt. Het is onze missie een zo goed mogelijke bijdrage te leveren op gebied van Bestuur & Toezicht.

Wij zijn onafhankelijk, passend betrokken, professioneel, gedegen kennispartner en verbindende factor.

Kennispartner op gebied van Leiderschap & Governance. Gedegen breed onderlegd en daarbij sterk in niche van Governance. Uw Partner op gebied van Governance.

Uiteraard gaat Governance over kennis (blauw) en human resources (rood), is dat uitgangspunt, doch dat is niet nieuw. Het is mijn missie om Governance punten Nederland innovatief op groen te zetten. En om zaken en Nederland innovatief in een breder verband te zien, waarbij grenzen vervagen. Bedenker van de Good Governance Radar.

Drs. Annemarie van der Burg
Drs. Bedrijfskunde en Executive Programma Nyenrode Business Universiteit
Lid van NCD