Integration courses in the Hague

Nederlands cursus voor expats Den Haag

-

Nederlands voor Expats en medewerkers in bedrijven. Inburgeren, Nederlands leren in Den Haag voor het staatsexamen en Inburgeren met de beste resultatenNederlands leren in Den Haag doe je bij EchtNederlands. Echt Nederlands is de beste organisatie die staat voor de beste resultaten

Nederlands leren voor Inburgeren voor het staatsexamen doe je daarom het beste bij EchtNederlands

Wie zijn Echt Nederlands?
Echt Nederlands verzorgt Nederlands leren en meer cursussen voor het Staatsexamen

Wat is inburgeren?
EchtNederlands helpt klik hier
Inburgeringscursussen, Staatsexamentrajecten en Alfabetiseringscursussen.
Om succesvol mee te doen in de maatschappij dient u de Nederlandse taal te beheersen en te weten hoe de Nederlandse samenleving is georganiseerd. Wij hebben een breed aanbod voor oud- en nieuwkomers. Na afloop van de cursus kunt u, afhankelijk van het niveau waarop u start, zelfstandig de dokter bezoeken, boodschappen doen, een studie volgen en werk zoeken. Kortom: u leert alles wat u nodig hebt om uw weg te vinden binnen de Nederlandse samenleving.

Kwaliteit
De cursussen worden gegeven volgens het Europees Referentiekader (ERK), ook wel bekend als het Common European Framework of Reference (CEFR). Dit is een richtlijn ontwikkeld om taalvorderingen te beschrijven. De lessen worden verzorgd door gekwalificeerde professionals met ruime ervaring. De lesgroepen bestaan uit maximaal 15 cursisten, zodat u de juiste aandacht en begeleiding krijgt. U profiteert van uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

Maatschappelijk spreekuur
Tijdens het volgen van uw taalcursus kunt u tegen obstakels lopen als u probeert actief deel te nemen in de maatschappij. Echt Nederlands biedt u daarom een maatschappelijk spreekuur aan. Het maatschappelijk spreekuur is elke vrijdagochtend van 9.00 tot 12.00 geopend.

Waarom kiest u voor EchtNederlands?

Gekwalificeerde professionals met ruime ervaring
Persoonlijke begeleiding
Cursus sluit uitstekend aan op het inburgeringexamen
Meeste docenten beheersen naast het Nederlands als extra taal ook het Engels
Maatschappelijk spreekuur
Nazorg
Kortom: Uitstekende kwaliteit tegen een vriendelijke prijs.

Nederlands leren en Inburgering informatie

Voor nieuwe Nederlanders die moeten inburgeren hebben wij de cursus inburgering samengesteld. De cursus bestaat uit verschillende modules die jou klaarstomen voor het inburgeringsexamen.

Alfabetisering informatie
Voor nieuwe Nederlanders die nog niet kunnen lezen en schrijven hebben wij de alfabetiseringscursus samengesteld.

Staatsexamen informatie
Ben jij nieuw in Nederland en wil jij graag een MBO of HBO opleiding volgen? De cursus staatsexamen helpt jou daar te komen!

Losse Module informatie
Wij bieden een losse module voor Examentraining of ONA.

Randstad Nieuws Nederland Inburgeren

Meld nieuws