detachering vacatures regio den haag rotterdam

Vacatures en Detachering in de Randstad

-

Detachering in de Randstad - Detachering vacatures regio Den Haag Rotterdam ... regio o.a. Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Katwijk het Westland en meer plaatsen in de RandstadNieuws Technisch personeel Uitzendbureau en Detachering

MSU service uitzendbureau van Technisch personeel en detachering, heeft voordelen. MSU Rotterdam helpt meteen met het bieden van de juiste technische vakmensen in Rotterdam en de Randstad.

Opzoek naar technisch vakkundig personeel?
MSU uitzendbureau is gespecialiseerd in detachering en bemiddeling van vakspecialisten in de industriële techniek, offshore, scheepsreparatie, proces en installatietechniek.
De beste vakmensen, voor de beste uitvoering op het juiste moment.
Met MSU kunt u flexibel inspelen op tijdelijke noodzaak om uw onder handen werk of komende projecten vakkundig en op tijd in te plannen en efficiënt aan te pakken.

Welke beroepen vind je bij ons

Lassers
Visuele welding inspector ( Vtw2 )
International welding practitoners
Machine/constructie bankwerkers
Pijpfiiters
Maintenance and Repair
Ijzerwerkers
Torq and Tensioning
Flensmonteurs
Autogeen/propaan ( branders/ vloeiers )


Werken bij MSU Uitzendbureau en Detachering

MSU uitzendbureau is een technisch detacheringsbureau, gevestigd in Rotterdam. Wij zijn van huis uit thuis in de haven en industriële techniek. Werken bij MSU betekent werken op uitdagende en mooie projecten bij opdrachtgevers die al vanaf het eerste uur klant bij ons zijn.
Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op je mogelijkheden en met jou een zekere toekomst uitwerken.

Naast uitdagende projecten bieden wij alle mogelijkheden om je op jouw vakgebied verder te ontwikkelen. Dat kan door opleidingen, trainingen of workshops en mee te lopen met ervaren vakmensen in onze eigen workshop van circa 300m2.

Wij zijn altijd op zoek naar technische vakspecialisten of juist mensen met de juiste instelling om verder te komen in de techniek.

Stuur uw cv naar info@msu-uzb.nl

Voor info over trainingen/workshops kunt u contact met ons opnemen via ons telefoonnummer of stuur ons een email.

Tel: 010-8209892
Email: info@msu-uzb.n

Meld nieuws