Randstad Vacatures Rotterdam Haven

Rotterdam vacatures Gateway

-

Rotterdam vacatures jobs
Werken bij Rotterdam World Gateway



Wat biedt RWG?
RWG staat voor openheid, ruimte voor vernieuwing en samen werken aan een avontuur. Je hebt bij RWG de mogelijkheid om mee te bouwen aan de organisatie. RWG is een jong bedrijf waarbij de cultuur, de manier van werken en de mentaliteit maakbaar zijn. Iedereen is zichtbaar binnen de organisatie en kan een blijvende indruk achterlaten.

Je bouwt mee aan de meest efficiënte, duurzame en innovatieve containerterminal ter wereld. Je kunt vanaf de start meegroeien en van betekenis zijn voor de organisatie. En daarmee ook voor de Rotterdamse haven, de Nederlandse economie en de internationale handel. De terminal is straks een van de toonaangevende hubs in de wereld, een inspirerend voorbeeld voor andere landen en bedrijven.

Veilig
RWG is serious about safety. Veiligheid betekent voor het bedrijf het in acht nemen van alle mogelijke veiligheidsmaatregelen, het gericht trainen van de medewerkers en een fail-safe ontwerp. Dit houdt in dat het falen van een systeem nooit kan leiden tot een onveilige situatie. Op deze manier wordt ieder mogelijk risico tot een absoluut minimum beperkt.

Ontwikkel jezelf
Naast marktconforme arbeidsvoorwaarden biedt RWG je de kans om jezelf te ontwikkelen. RWG biedt gerichte opleidingen om met de meest geavanceerde technologie te leren werken. In een gedegen inwerkperiode leer je de ins en outs van de terminal. Het meeste leer je al doende. RWG geeft je alle ruimte om je de werkzaamheden eigen te maken en je wordt uitgenodigd om mee te denken over je eigen ontwikkeling.

Een unieke ervaring
Tot slot biedt RWG je een unieke ervaring. Werken op de nieuwe containerterminal op Maasvlakte 2 geeft een machtig gevoel. Het imposante van het nieuwe land aan zee, gecombineerd met de grootsheid en allure van de hedendaagse internationale scheepvaart.

Vacatures
Wij staan open voor nieuw talent dat ons team kan versterken. Hieronder staan onze openstaande vacatures vermeld. Als je interesse hebt in een vacature, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Je kunt solliciteren door in de functiebeschrijving te klikken op de button solliciteren. Graag ontvangen we je CV en motivatiebrief.

Staat de functie waarnaar je op zoek bent er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Heb je vragen over werken bij RWG of over onze vacature(s)? Neem dan contact op met de afdeling Recruitment via recruitment@rwg.nl.

Functie en Afdeling

Storingsmonteur (Elektrisch)
Engineering ...

Technisch Specialist
Engineering...

Onderhoudsmonteur (Elektrisch)
Engineering...

Billing Specialist
Finance...

HSSE Coördinator
HSSE...

IT Support Engineer
IT...

Remote Operator
Operations...

Staat jouw functie er niet bij?



General Information

Seamless access
Rotterdam World Gateway zorgt voor een zo efficiënt mogelijke op- en overslag van containers. Seamless access to Europe: een naadloze doorvoer van containers uit de hele wereld naar de consumenten en industrieën in Europa.

Visie
In 2030 is RWG voor wereldwijd opererende rederijen hét complex voor containerlogistiek. De containerterminal van RWG is toonaangevend in termen van veiligheid en duurzaamheid en staat bekend om haar efficiënte en betrouwbare doorvoer van containers. Rotterdam is dan het belangrijkste zeehaven- en industriecomplex van Europa, een sterke combinatie van een global hub en een Europees industrieel cluster.


RWG Corporate Information


Randstad News.com

Randstad News / Nieuws click here

Meld nieuws