Randstad Vacatures Rotterdam Haven

Engineering professionals DPA

-

Engineering Professionals in R&D, Elektrotechniek, Elektronica, Mechatronica, Werktuigbouwkunde en Projectmanagement.






DPA Professionals richt zich op hoogwaardig advies, duurzame en flexibele inzetbaarheid van specialistische professionals en het ontwikkelen van kennis en kunde. DPA biedt oplossingen voor vernieuwings- en verandertrajecten, projecten, complexe vraagstukken en tijdelijke vervanging.

DPA Engineering maakt onderdeel uit van de DPA Groep en richt zich op het bemiddelen van technische specialisten binnen de vakgebieden R&D, Elektrotechniek, Elektronica, Mechatronica, Werktuigbouwkunde en Projectmanagement. DPA Engineering verkiest kwaliteit boven kwantiteit en verkiest Specialisme boven Generiek.

Wij werken met groene en grijze technici op MBO plus-, HBO- en WO-niveau. Binnen de sectoren Marine & Offshore, Oil&Gas, Heavy Industry, Maintenance, High Tech en Automotive.

Onze primaire focus betreft de Nederlandse arbeidsmarkt. Wij erkennen echter het gebrek aan voldoende goed opgeleide technische professionals. Om specifieke kwalitatieve kennis binnen organisaties tijdig beschikbaar te stellen halen we tevens hoog opgeleide professionals uit onder meer Italiƫ, Spanje en Kroatiƫ naar Nederland. Ook hierbij staat een duurzame relatie met de professional centraal. Naast het bieden van uitdagende langlopende projectopdrachten behoren huisvesting, fiscale ondersteuning en training in Nederlandse taal en cultuur tot ons programma.






CONTACT...

Rotterdam
Postbus 9222
Telefoon: 010 403 16 80




Randstad Nieuws/News

Meld nieuws