Fotograaf Part time Reproductiemedewerker Sign

Parttime Productiemedewerker Sign en Art

-

Rocka Rotterdam vraagt een PartTime Reproductiemedewerker voor Art en Sign producties, met affiniteit fotografie of grafische reproductie



Parttime, in overleg af te stemmen bijvoorbeeld iemand met gevoel voor kleurreproducties en fotografie. Een technisch en creatief medewerker voor de reproductie van toonaangevende Sign, Art, outdoor en indoor projecten o.a. voor musea, evenementen, architectuur, vastgoedprojecten en retail relaties van Rocka Rotterdam.

Een uitdaging als je kennis hebt van fotografie, reproductietechniek en vormgeving.
Je bent technisch en creatief en mede verantwoordelijke voor de reproducties en betrokken bij alle facetten bij Rocka Sign Art en Print producties.

Om alvast om een indruk te krijgen van de zeer uiteenlopende opdrachten een kleine selectie van enkele uitvoeringen onderstaand.





Rocka maakt het professioneel mooi zowel buiten als binnen!



Bezoekadres

Galvanistraat 114
3029 AD Rotterdam
Expeditie

Direct contact

Telefoon
+31 (0)10 412 04 48

www.Rocka.nl

Rocka bestaat meer dan 75 jaar en is in Nederland en internationaal bij de Musea en kunstwereld een begrip als het om de hoogste perfectie en kwaliteit gaat van reproducties in Art, Sign en Print.


Rocka de meest veelzijdige partij in Nederland als het gaat om een reclamebord, reclamedoek, geveltekst, interieurdecoratie, kunstreproducties, autoreclame tot en met drukwerk aan toe, ons bedrijf is daar de uitgelezen partij voor.

Wil men duurzaam een reclametekst, logo of afbeelding (graphic) laten maken om ergens in de communicatie of ter verduidelijking of als decoratie aanbrengen? Dan kan Rocka Art Sign Print in Rotterdam elke wens perfect vormgeven. Met name het ontwerp en de keuze van de te gebruiken materialen is de expertise waar men voor bij een signbedrijf moet zijn. En daar kunnen wij dan in een adem ook de uitvoeringen en montage aan toevoegen.

Specialisme
Wij zijn de uitvinders van het groot formaat printen. Tegenwoordig kunnen we in bijna elk (extreem groot) formaat een afbeelding leveren. Voor een XL-print van 16 x 5 meter draaien wij ons hand niet om, zeker als men bedenkt dat wij over printers kunnen beschikken die wel 600 m² per uur kunnen printen. Dus wil men een bisonyl doek van 110 x 60 meter, dan kunnen wij dat in een korte tijd leveren en ook nog ergens verantwoord monteren.

Als signbedrijf beschikken wij over organisatietalent en kunnen wij grote projecten goed handelen. Want er komt veel bij kijken om bijvoorbeeld 100 auto’s in korte tijd te beletteren of van 50 winkels het interieur ‘even’ te restylen. De klant wil de auto’s immers nauwelijks missen en in de winkel mag de chaos van de ombouw maar van korte duur zijn.

Met de passie om verschillende soorten materiaal met elk hun eigen waarde toe te passen, kunnen wij allerlei signs en fraaie decoraties industrieel vormgeven en vervolgens ook plaatsen.

Ook voor producten in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen is men bij Rocka Sign aan het juiste adres. Wij werken met hout, metalen, glas en PVC-vrije kunststoffen. Ook beschikken we over XL printtechnieken met watergedragen inkten. Door dat laatste zijn er ook geen onaangename luchtjes, wat zeker in een pand een verademing is.

Rocka Art Sign Print is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. www.Rocka.nl

Meld nieuws