Den Bosch Docenten Taal op de werkvloer

Den Bosch Docenten Taal op de werkvloer

-

Vacature Docenten NT2 Taal op de Werkvloer Den Bosch, Oldenzaal en Waardenburg



We zoeken per direct enthousiaste NT2 docenten voor Taal op de Werkvloer projecten in Den Bosch, Oldenzaal en Waardenburg.

Functiebeschrijving
Als docent NT2 geef je les aan een kleine groep werknemers (5 tot 10 deelnemers). De focus zal liggen op luisteren, spreken en werknemersvaardigheden, maar op basis van een oriënterend gesprek met de werkgever zullen we samen met jou kijken wat er nodig is. Het taaltraject heeft een duur van 20 weken. Je geeft 3 uur per week les op locatie van de werkgever.

Profiel voor deze functie
Je bent gecertificeerd docent Nederlands als Tweede Taal (NT2) of beschikt over een vergelijkbare lesbevoegdheid.
Je hebt ervaring als docent NT2, bij voorkeur met het geven van bedrijfsgerichte taaltrainingen
Je hebt voldoende kennis en vaardigheid op het gebied van vakinhoud en didactiek om een krachtige leeromgeving te creëren.
Je geeft leiding en bent verantwoordelijk voor een vriendelijke sfeer en veilige leeromgeving.
Je hebt overzicht, werkt gestructureerd en bent systematisch in het bijhouden en ordenen van gegevens.
Je bent per direct beschikbaar voor één keer in de week (3 uur) voor de duur van in ieder geval 20 weken. Dagdeel maken we z.s.m. bekend.
Aanbod
Bij deze opdracht werk je op locatie van de werkgever en ontvang je van ons begeleiding op afstand. Echt Nederlands is een betrokken opdrachtgever. Onze bedrijfscultuur is erop gericht om samen tot mooie resultaten te komen voor onze cursisten, medewerkers en het bedrijf. Wij bieden:

Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring.
Reiskostenvergoeding in overleg, vanaf 10 kilometer.
In deze functie werk je op ZZP-basis of in loondienst.

Over Echt Nederlands
De afgelopen zes jaar heeft Echt Nederlands zich op het gebied van NT2-inburgering meer dan bewezen met een slagingspercentage tussen de 80 en 100%, vier sterren en een tevredenheidscijfer van 9,0! Maatschappelijke betrokkenheid, een positieve benadering en persoonlijke aandacht voor onze cursisten vinden wij belangrijk. Gecombineerd met de hoge kwaliteit van onze taalcursussen, vinden cursisten bij ons een uitstekende basis voor het nastreven van persoonlijke leerdoelen. Wij richten ons de komende tijd op het blijven waarborgen van deze kwaliteit en op het verder ontwikkelen van de organisatie. Door samen te werken met gemeentes, bedrijven en andere organisaties dragen we bij aan een samenleving waarin iedereen naar vermogen mee kan doen en zichzelf kan ontwikkelen.

Solliciteer meteen!
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie met je CV en je beschikbaarheid naar solliciteren@echtnederlands.nu.

Ook voor meer informatie kun je een mail sturen of bellen met 070 – 262 91 49.

Meld nieuws