Randstad Vacatures Veehouderij Agri Food

agenten gevraagd veevoer additieven

-

Agenten, wederverkopers gevraagd. Voor de verkoop van veevoer nutritions, supplementen, 100% natuurlijk, bevorderen de weerstand, gezondheid en verhogen een duurzaam rendement.



Partners in gezonde, duurzame veehouderij en het milieu, Holland Feed Support









Visie Holland Feed Support

Holland Feed Support is een Nederlands bedrijf dat zich wereldwijd richt op de bevordering van de gezondheid van de dieren en de milieueisen in de veehouderij sector. HFS volgt nauwgezet mondiale ontwikkelingen op dit terrein. Daarbij is de ‘versnelling verduurzaming van de veehouderij’ actueel. HFS beseft dat de veehouderij met alle kennis en support ondersteund moet worden. HFS anticipeert al jarenlang op deze voorspelbare ontwikkelingen en biedt specifieke ondersteuning met daarop afgestemde natuurlijke producten waaraan 25 jaar wetenschappelijk onderzoek aan vooraf is gegaan. HFS biedt optimale, expertise en support voor de veehouderij, voor de bevordering van de gezondheid van de dieren, verduurzaming van de branche en het rendement.

Onze missie
HFS is met haar producten, advies en support inmiddels meer dan vijf jaar actief op de markt van de veehouderij. De missie van HFS is om met natuurlijke veevoer additieven, een elementaire bijdrage te leveren aan het bevorderen van de gezondheid van vee en dieren in het algemeen. Daarmee leveren wij een belangrijke bijdrage aan het verduurzamen van de veehouderij, het milieu en het verhogen van het rendement. Door met deze natuurlijke producten te werken, weten wij uit 25 jaar langdurig grondig wetenschappelijk onderzoek en de dagelijkse praktijk, dat hierdoor tegelijkertijd een bijdrage wordt geleverd aan de optimalisering en verbetering van de gehele natuurlijke kringloop in het milieu.

Natuurlijke producten
HFS biedt het 100% natuurlijke voedingsadditief Natural Carbon Clan (NCC), kennis, ervaring en support hoe NCC het meest effectief kan worden bijgemengd aan het voer of als topdressing worden gebruikt. Op beide manieren wordt het optimale resultaat bereikt. Hierdoor bevorderen we de gezondheid, verhogen we de weerstand, de voeropnamen en voederconversie en de groei. Vanuit de jarenlange ervaringen uit de praktijk bevorderen wij een langere levensduur van het vee en is er op gericht om het sterftecijfer van kalveren en biggen terug te dringen. In de praktijk blijkt tevens dat NCC een positief effect heeft op de reductie van antibiotica gebruik bij dieren. Kortom, wij kunnen stellen dat onze producten bijdragen aan een beter en duurzaam bedrijfsresultaat.

NCC eigenschappen in het kort samengevat
Het voedingssupplement NCC is een natuurlijke mengeling van kaolien (klei) en koolstof. Het bevordert en ondersteunt de gezondheid bij dieren. Het heeft een zeer poreuze structuur en de aanwezigheid van aluminosilicaten, koolstof, calcium, magnesium, ijzer, fosfor, mangaan, natrium, kalium, koper en seleen biedt een effectieve preventie tegen vele ziekten, diarree en het bindt toxine, mycotoxine en schimmels.. Bij gebruik van dit product verbetert de kwaliteit van uw veestapel. Daarbij vormt dit product ook nog eens een extra bron voor minerale verbindingen, die het welzijn van uw dieren ondersteunen. Voor het milieu bevorderen we het terugdringen van giftige stoffen en verkrijgen we een drogere en verbeterde mest voor een duurzame kringloop.

Derma Health Powder.
Daarnaast houden wij ons ook bezig met de verkoop en het leveren van Derma Health Powder, gemaakt uit bruinkool as, dat in relatie staat voor gebruik van onder andere de ziekte van Mortellaro.

Sea Minerals
Een product dat bestaat uit zeemineralen concentraat. Sea Minerals, met zijn 89 sporenelementen en koolstofverbindingen optimaliseert het dagelijks rantsoen van uw dieren. Het is gemakkelijk aan te brengen en te gebruiken in drinkwater, of vernevelt over het voer.

Holland Feed Support B.V. is een Gmp+, QS en Securefeed gecertificeerd bedrijf.
Daarbij valt NCC onder de vergunningsregeling van het biologisch keurmerk Skal.

Voor direct contact t.a.v. de heer Willem van der Windt willem@hollandfeedsupport.com

site Holland Feed Support.com



Randstad Nieuws/News: New Business Nieuws/News
info@randstadnieuws.nl

Meld nieuws