Randstad Nieuws Carriere Vacatures

Seher is op zoek naar jou!

-



Ben jij een teamplayer met ondernemingszin? Een commercieel talent vol initiatief? En een technisch professional met enthousiasme? Dan past Seher helemaal bij jou!

Seher is altijd op zoek naar nieuwe mensen die graag een uitdaging aangaan en initiatief nemen. De werksfeer is daarop ingesteld; vrijheid, verantwoordelijkheid en teamwork horen bij Seher. Spreekt onze sfeer je aan en denk je ook een waardevolle schakel voor ons bedrijf te kunnen zijn, stuur of mail je cv en sollicitatiebrief naar:

B.V. Technische Handelsonderneming
M. Seher & Co.
Afd. Human Resources
Postbus 190
2900 AD Capelle a/d IJssel
info@seher.nl

Stages/Afstudeeropdrachten
Beste MBO-er of HBO-er, ook jou willen wij graag helpen om werkervaring op te doen. Studeer je nog en ben je op zoek naar een passende stage of afstudeeropdracht op technisch-commercieel of logistiek gebied, informeer naar de mogelijkheden.

Seher is officieel Erkend leerbedrijf. Het kenniscentrum Beroepsonderwijs Bedrijfsleven voor techniek, Kenteq, heeft Seher gecertificeert met het bijbehorende certificaat. Dit certificaat garandeert de gedegen opleiding van vakmensen in de beroepspraktijk bij Seher.

De bedrijfsomstandigheden bij Seher zijn goed om leerlingen op de werkplek te kunnen opleiden. Daarnaast is een praktijkopleider in het bedrijf aanwezig die voor een goede begeleiding zorgdraagt.

Technische specialisten en commerciele talenten
Seher is altijd op zoek naar mensen! Technische specialisten en commerciele talenten met een enthousaiste instelling. Ben jij toe aan een uitdagende baan, houd je van teamwork en neem je graag initiatief? Dan is Seher op zoek naar jou!

Kijk snel naar onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar:

B.V. Technische Handelsonderneming
M. Seher & Co.
Afd. Human Resources
Postbus 190
2900 AD Capelle a/d IJssel
info@seher.nl

Informatie Seher
SAMEN MET KLANT EN LEVERANCIER VINDT SEHER DE OPTIMALE TECHNISCHE OPLOSSING

Seher Nederland, een werkmaatschappij van Batenburg Beheer N.V., is sinds 1929 actief als technische handelsonderneming. Seher beschikt over een breed assortiment aan producten en oplossingen voor de marktgroepen Energie Opwekking & Distributie, Railinfra, Bevestigingstechnieken & Systemen, Elektromotoren & Transformatoren en Thermal Management.

Dit omvat laag-, midden- en hoogspanningscomponenten, specifieke producten voor railinfra, bevestigingsmaterialen, componenten voor motoren en transformatoren en elektronica industrie.

Door nauwe samenwerking met klant en leverancier en enthousiaste en deskundige medewerkers is Seher in staat de meest functionele oplossing te realiseren.

Seher biedt producten en totaaloplossingen voor energiebedrijven, industrie, railinfra en aanverwante bedrijven, installatiebedrijven, machine- en apparatenbouw, wikkel- en reparatiebedrijven, producenten van motoren en transformatoren en producenten van elektronische apparatuur. Tevens verzorgt Seher productdemonstraties, monteurinstructies en begeleidt testen (bijvoorbeeld KEMA). Seher is ISO 9001:2000 gecertificeerd.

Bekijkt de website van www.seher.nl vacatures





Randstad Nieuws/News

Meld nieuws